Μαρινάκης: “Κι εγώ ονειρεύομαι αλλιώς τον Ολυμπιακό”

marinakis

 

“Κι εγώ ονειρεύομαι αλλιώς τον Ολυμπιακό” είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη δήλωσή του μετά το παιχνίδι με τη Λεβάντε. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε συγκινημένος από την συμπαράσταση των οπαδών της ομάδας και υποσχέθηκε ενίσχυση το καλοκαίρι.

 

 

“Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος, πιο πολύ για τον κόσμο μας. Χάσαμε 3-0 στο πρώτο ματς μετα απο πολύ άσχημη εμφανιση και κακή διαιτησία.

Αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να περιμένει να έχει κακή διαιτησια, πρέπει και με κακή διαιτησία να κερδιζει. Έχει δίκιο ο κόσμος να ονειρεύεται διαφορετικά τον Ολυμπιακο και πρώτος εγω ονειρεύομαι διαφορετικά τον Ολυμπιακό.

Είμαστε εδώ 2,5 χρόνια, έχουμε δώσει χρήμα και χρόνο για τον Ολυμπιακο. Έχουμε αλλάξει επίπεδο, έχουμε κατακτήσει πρωταθλημα την πρώτη χρονιά, νταμπλ τη δευτερη και καλη πορεια στην Ευρωπη.

Το να βλεπεις τον Ολυμπιακο να κανει τετοια εμφανιση χωρις ψυχη απεναντι σε ομαδα με το 1/3 του μπατζετ είναι λυπηρο για όλους και πιο πολυ για τους παικτες.

Ο προπονητης εχει ολο το χρονο μπροστα του για να κανει διορθωτικες αλλαγες θα τον στηριξουμε για να παμε καλυτερα. Ο στοχος ειναι να παρουμε το πρωταθλημα και το Κύπελλο δεν χαθηκε τιποτα.

Εμείς ειμαστε εδω και θα κάνουμε οτι πρεπει για να ενισχυθουμε. Ο στοχος του χρονου είναι να πάμε καλυτερα, να πάρουμε το  πρωταθλημα και να έχουμε καλη πορεια στην ευρωπη.

Ευχαριστώ τον κοσμο που ηρθε εδω σημερα. Ηθελα να αφιερωσω τη νικη προκριση στα παιδια που πηγαν τη Δευτερα στη Βαλενθια να δουν την ομαδα και μετά στην Ξάνθη για να δουν τον Ολυμπιακο,  νυχτα μερα ταξιδεψαν αυτά τα παιδιά για την ομάδα.

Αξίζουν συγχαρητήρια υπάρχει η επομενη ημερα θα κανουμε αυτο που πρεπει, δεν απογοητευόμαστε”.