Μίτσελ: “Μακάρι να παίζουν όλοι όπως ο Μήτρογλου σήμερα”

michel1

Το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου έπλεξε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου:

Στην αρχή της προετοιμασίας, μας είχατε πει πως θέλετε τον Ολυμπιακό να πιέζει μέχρι και το τελευταίο λεπτό για το γκολ:

“Φαντάζομαι αυτό το είδατε σήμερα… Σήμερα παίξαμε αρκετά καλά και είμαστε ευχαριστημένοι. Παίξαμε σύμφωνα με αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Δεν μας βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος. Είμαι ευχαριστημένος όμως από το αποτέλεσμα και από τη συμπεριφορά των παικτών μας”.

Πόσο απέχει ο Ολυμπιακός του τελευταίου 20λεπτου από αυτό που θέλετε να δείτε;

“Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι μας. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Όλα έγιναν πιο εύκολα μετά το 2-0. Από εκείνο το σημείο ο αντίπαλος σήκωσε τα χέρια κι εμείς όμως διατηρήσαμε την πίεση και δείξαμε πως όλοι θέλουμε να παίξουμε έτσι.

Θέλω να αναφερθώ στον Μήτρογλου που μας έδειξε ότι όταν θέλει μπορεί να κάνει τα πράγματα όπως επιθυμεί αυτός. Αν μπαίνει πάντα στο γήπεδο όπως σήμερα δεν θα ξανακάνω το λάθος να τον αφήσω στον πάγκο. Όταν οι παίκτες μας παίζουν όπως ο Μήτρογλου σήμερα χωρίς να τους σπρώξω, τότε θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ίσως είναι δικό μου λάθος αλλά θα συνεχίσω να τους πιέζω και να τους δίνω ώθηση. Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι ατομικά και συλλογικά”.

Για την απουσία των δεκαέξι διεθνών τις επόμενες μέρες: “Θα μου φύγουν δεκαέξι παίκτες, θα απολαύσουμε τη νίκη μας, αλλά θα έχουμε πολύ λίγο χρόνο να ετοιμαστούμε για την Ξάνθη. Θέλαμε να φτάσουμε μέχρι αυτό το διάλειμμα με 9 βαθμούς και είμαστε ευχαριστημένοι που τα καταφέραμε”.