Μίτσελ: «Θέλουμε χρόνο για το 100%»

mitsel

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Ο Ολυμπιακός κέρδισε χωρίς όμως να πραγματοποιήσει μια πειστική εμφάνιση. Είστε ικανοποιημένος και αν όχι που εντοπίζετε το πρόβλημα;

«Καλησπέρα σας. Συμφωνώ μαζί σας. Κερδίσαμε το ματς ξεπεράσαμε το εμπόδιο σε μια μεγάλη περίοδο που έχουμε μπροστά μας σίγουρα θα υπάρχουν ματς όπως το αποψινό. Θέλουμε να παίξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα και βάθος στο παιχνίδι μας, έλειπε η τάξη και η ακρίβεια. Η Καλλονή σήμερα έπαιξε με μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα ήταν καλά στημένη πίσω και μας δημιούργησε πρόβλημα στις διεισδύσεις μας.

Σήμερα συμφωνούμε πως έπρεπε να παίξουμε με καλύτερο ρυθμό και γρηγορότερο επίπεδο, χάσαμε όμως κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν το αποτέλεσμα όχι όμως και την αίσθηση που μας άφησε το παιχνίδι. Γνωρίζω σε ποια ομάδα βρίσκομαι, ποιοι είναι οι στόχοι μας και δεν θα σταματήσω προτού τα καταφέρω. Θα ήθελα να σημειώσω ως δικαιολογία πως είχαμε πολλές απουσίες παικτών που έλειπαν με τις εθνικές τους και δεν είχαν χρόνο για ξεκούραση. Αυτό όμως δεν αλλάζει την κατάσταση. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα».

Για το αν αποτελεί δικαιολογία που είχε στην ενδεκάδα 7 νεοαποκτηθέντες: «Όχι άλλες δικαιολογίες (γέλια). Όχι γιατί έχετε δει πως προπονούμαστε και πως προσπαθούμε να παίξουμε. Προσπαθούμε να υπάρχει μια σειρά. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Σίγουρα το γεγονός ότι έχουμε 7 καινούργιους σήμερα και 12 συνολικά μας κάνει να χρειαζόμαστε χρόνο αλλά πρέπει να παρουσιάζουμε και αποτέλεσμα».

Για τον Φετφατζίδη που άλλαξε το ματς και επειδή έχει πολλές λύσεις από τον πάγκο αν το θεωρεί πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του: «Φυσικά και βοήθησε σήμερα ο Φετφατζίδης. Έχουμε πολύ πλούσιο ρόστερ. Αν είχε ξεκινήσει ο Μήτρογλου και είχε μπει ως εναλλακτική ο Βάις πάλι τα ίδια θα λέγαμε».

Για τον Σαβιόλα αν ήταν σε φουλ φόρμα για να ξεκινήσει και αν αδικεί κάποιον παίκτη που συνεχώς σκοράρει: «Σίγουρα ο καθένας από εσάς έχει στο μυαλό του μια ενδεκάδα. Εγώ όμως έχω την ευθύνη. Σήμερα ήμουν άδικος με τους Φουστέρ, Μήτρογλου, Μασάντο και Μέγιερι. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο πάντα ο προπονητής είναι άδικος με κάποιους. Όπως και να ‘χει εμείς πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τον καθένα. Ο Μήτρογλου σίγουρα ήρθε από τα δύο γκολ με την εθνική αλλά σε ολόκληρη προετοιμασία είχε βάλει μόνο ένα. Ποιος ξέρει, μπορεί η στιγμή να έρθει την επόμενη Κυριακή για τον Μήτρογλου. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε. Θέλουμε χρόνο για το 100% όπως και όλες οι ομάδες. Σε αυτό το επίπεδο σίγουρα έχουμε κάποιες ανωμαλίες γιατί δεν είμαστε στο 100%».

Αν ισοφάριζε η Καλλονή τι θα σήμαινε αυτή η εξέλιξη για εσάς; «Τα έχετε βάλει μαζί μου. Μπορούσε να ήταν μια πιθανότητα. Ας σκεφτούμε όμως ότι αυτοί είχαν μια ευκαιρία και εμείς 8. Δεν θέλω δικαιολογίες για τον τρόπο που παίξαμε αλλά και να μη μιλάμε με υποθέσεις. Δεν σας θυμώνω. Γνώριζα ότι θα έπαιζε έτσι και δίνω συγχαρητήρια στην Καλλονή γιατί είναι μια νεοφώτιστη ομάδα που σήμερα έπαιξε καλά. Είχα δει τέσσερα φιλικά και ήξερα πως θα έπαιζε. Σας διαβεβαιώνω πως δουλεύω πολύ αν και μερικές φορές δεν φαίνεται».