Μίτσελ: «Είμαι ικανοποιημένος»

micel

Δεν είχε παράπονα από την προσπάθεια και τη διάθεση των παικτών του Ολυμπιακού ο Μίτσελ μετά τη νίκη με 5-1 επί του Φωκικού στο «Καραϊσκάκη» για τους «32» του Κυπέλλου.

«Είχαμε αρκετές καλές στιγμές, είδαμε αρκετά πράγματα και πήραμε ένα καλό σκορ. Μας έλειψε σε κάποιες στιγμές ο ρυθμός, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιοι παίκτες έπαιζαν για πρώτη φορά μαζί», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Όσο για τους παίκτες που πήραν ευκαιρίες και πώς είδε τη δική τους παρουσία, είπε: «Είμαι ικανοποιημένος. Σε αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολο να παίξει κάποιος, γιατί υπάρχει μικρό κίνητρο. Είναι θετικό να πετυχαίνεις πέντε γκολ, ακόμη και με ομάδα μικρότερου επιπέδου».

Παράλληλα αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε κάποιους παίκτες. «Ο Σέποβιτς μπορεί να τελειώνει τις φάσεις καλά. Ο Εντινγκά είναι πολύ δυνατός στη μεσαία γραμμή. Ο Βέργος ήταν πολύ καλός για όσο χρόνο αγωνίστηκε. Ο Αβραάμ είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Ο Παπάζογλου είναι ποδοσφαιριστής που μπορούμε να εμπιστευόμαστε. Ο Ολαϊτάν πάντα αποδίδει καλά, είτε του ζητήσουμε να παίξει από την αρχή, είτε ως αλλαγή».

Πηγή:sport-fm.gr