Μίτσελ: «Ήθελα να παίξω και εγώ…»

231151

Απόλυτη ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας του, από τον Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, κάτι που… ζήλεψε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος ήταν στον πάγκο. Μάλιστα, ο Μίτσελ, αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα του Γιαταμπαρέ, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος, τόσο από στην προσπάθεια, όσο και από την συμπεριφορά των παικτών. Δεν έχω ούτε μια άσχημη σημείωση για το παιχνίδι. Μου άρεσε τόσο που ήθελα να παίξω και εγώ», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Αναφερόμενος στον Γιαταμπαρέ, σχολίασε: «Ένας παίκτης πολύ καλός που θα μας βοηθήσει. Έχει καλά στοιχεία και θέλουμε αυτά να ενσωματωθούν στα ήδη υπάρχοντα της ομάδας».

Για τον Σάμαρη: «Αυτός ο Σάμαρης δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Γνωρίζαμε πως είναι αυτό που είδατε σήμερα. Το υποψιαζόμασταν πριν δύο μήνες. Είναι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό βελτιώνεται συνεχώς».

Για ενδεκάδα, ενόψει Παρί: «Είναι ένας γλυκός πονοκέφαλος με τις εμφανίσεις που κάνουμε. Σήμερα αποδείξαμε πως έχουμε καλό ρόστερ. Όποιος και να μπήκε ήταν πολύ καλός».

Για Μήτρογλου-Σαβιόλα: «Θα δείτε πολλά παιχνίδια με αυτούς μαζί».

Πηγή:sport-fm.gr