Μάτιτς: «Σαβιόλα είσαι φίλος, αλλά θέλω να σε νικήσω!»

C:UsersrvieiraDesktopmat0001.JPG

Ο Νεμάνια Μάτιτς θυμήθηκε τη σεζόν 2011-2012 που είχε συνάψει πολύ καλή σχέση με τον Χαβιέ Σαβιόλα, με τον οποίο ήταν δίδυμο εντός κι εκτός αποδυτηρίων.

Ο Σέρβος διεθνής στράικερ της Μπενφίκα, την οποία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη για την 3η αγωνιστική του Champions League μίλησε στο «Benfica TV» για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Μάτιτς εξήρε τον χαρακτήρα και το ταλέντο του «κούνελου», ευχήθηκε να ανταλλάξουν φανέλες μετά το τέλος του αγώνα, ωστόσο, του έστειλε μήνυμα λέγοντάς του, ότι θα τον νικήσει!

«Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη, επειδή το ματς με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό. Νομίζω πως είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για αυτόν τον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, που νίκησε την Άντερλεχτ με 3-0. Έχει και δύο παίκτες τους οποίους γνωρίζουμε αλλά και ξέρω καλά. Τον Ρομπέρτο και τον Σαβιόλα. Ο Σαβιόλα είναι φίλος μου. Είναι ένας φοβερός άνθρωπος και πολύ μεγάλος παίκτης. Από την πλευρά μου θα παλέψω πολύ σκληρά για να τον νικήσω. Ελπίζω να μου δώσει την φανέλα του. Χαβιέ πρέπει να σε κερδίσουμε» δήλωσε ο Σέρβος επιθετικός!

Πηγή:sentragoal.gr