Μάντζαρης: «Δεν μας ενδιαφέρουν τα ρεκόρ»

mantzaris_buzzer

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα, με τον Μάντζαρη να τονίζει ότι όλοι θα πρέπει να διαχειριστούν την κούραση που υπάρχει.

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών είναι ξεχωριστό γιατί θα διεξαχθεί λίγες μέρες μετά το θάνατο του Ανδρέα Μολφέτα, μιας εμβληματικής φιγούρας για τους αντιπάλους μας και με τεράστια προσφορά», τόνισε ο Έλληνας γκαρντ αρχικά και συνέχισε:

«Εκ μέρους και των συμπαικτών μου θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του εκλιπόντος και σ’ όλους τους ανθρώπους του Απόλλωνα», συμπλήρωσε.

«Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, νομίζω ότι εμείς πρέπει να διαχειριστούμε σωστά και την κούραση που υπάρχει από το μακρινό ταξίδι αλλά και τα τρία παιχνίδια σε πέντε μέρες που έρχονται. Θέλουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη κάναμε στην Ισπανία και να συνεχίσουμε νικηφόρα»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός άσος των «ερυθρολέυκων» και κατέληξε:

«Δεν μας ενδιαφέρουν ούτε τα ρεκόρ, ούτε αγχωνόμαστε από το γεγονός ότι είμαστε αήττητοι. Καλύτερα να κερδίζουμε συνεχώς, παρά να χάνουμε. Το σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε έχοντας πολλά περιθώρια βελτίωσης».