Μάλλον Να Μην Παίξει ο Φέισα με Ολυμπιακό!!!

Μετά τον Λάζαρ Μάρκοβιτς, η Μπενφίκα θα στερηθεί των υπηρεσιών και του Λιούμπομιρ Φέισα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο “Ντα Λουζ” (23/10), εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι για θλάση του Σέρβου διεθνή μέσου.fejsa (1)

Στην αναμέτρηση με την Εστορίλ ο Λάζαρ Μάρκοβιτς αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στον δεξιό μηρό, αφήνοντας την θέση του στον Όλα Τζον μόλις στο 27ο λεπτό. Ο 19χρονος Σέρβος κυνηγός θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες, γεγονός που σημαίνει πως θα χάσει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο “Ντα Λουζ” (23/10) και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τους ερυθρόλευκους στο Φάληρο (2/11).

Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζει η Μπενφίκα και με τον Λιούμπομιρ Φέισα, τον οποίο απέκτησε από τον Ολυμπιακό στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των “αετών” κάνουν λόγο για θλάση και εφόσον επιβεβαιωθούν, τότε αυτομάτως ο Σέρβος διεθνής μέσος τίθεται νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες στην Λισσαβώνα.

Ο Φέισα, όπως και ο συμπατριώτης του Μάρκοβιτς, θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το ματς της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 2 Νοεμβρίου στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

 

Πηγή:redplanet.gr