Λο: «Δύσκολο το ματς με τη Μάλαγα»

law

Ο Αμερικανός γκαρντ, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα είναι σε θέση να βοηθήσει για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι τον Ολυμπιακό, καθώς όπως δήλωσε αισθάνεται καλύτερα. «Την Τετάρτη έκανα την πρώτη μου προπόνηση μαζί με την ομάδα, είμαι καλύτερα και σιγά-σιγά μπαίνω στους κανονικούς ρυθμούς. Δοκιμάζω το πόδι μου αυτές τις μέρες, ώστε να δούμε το κατά πόσο μπορεί να αντεπεξέλθει στις προπονήσεις, ώστε να είμαι σε θέση να αγωνιστώ κόντρα στην Μάλαγα», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Από το βίντεο που είδαμε, παρατηρήσαμε πως πρόκειται για μία ομάδα που της αρέσει να παίζει γρήγορο μπάσκετ, όπως αρέσει και σε εμάς. Προέρχεται από το ισπανικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι το πιο ισχυρό στην Ευρώπη, οπότε πρόκειται για μία καλή ομάδα. Περιμένουμε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο και ένα δύσκολο ματς. Σίγουρα θέλουν να έρθουν ώστε να πάρουν τη νίκη. Είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Παίζει αρκετά διαφορετικό μπάσκετ. Με τον τρόπο που αγωνίζεται, μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να βρεις ρυθμό στο παιχνίδι σου. Ο Παναθηναϊκός μας έδινε χώρο για να σουτάρουμε αρκετά από μακριά, είχε άλλη νοοτροπία, αρκετά διαφορετική, οπότε περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι».

Σλούκας: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό»

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια του «ανοικτού» μέρους της προπόνησης του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι Ευρωλίγκας με τη Μάλαγα, τον λόγο πήρε ο Κώστας Σλούκας: «Παίζουμε στην έδρα μας με μία πολύ καλή ομάδα όπως η Μάλαγα. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε, έστω και με ένα πόντο. Έχουμε επισημάνει ότι είναι νωρίς ακόμα για να είναι έτοιμη η ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίρνουμε αποτελέσματα. Αυτό το κάναμε με τον Παναθηναϊκό και τώρα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το αυριανό παιχνίδι», δήλωσε ο διεθνής γκαρντ και συμπλήρωσε:

«Έχουμε δει πως παίζουν. Είναι η κλασική ισπανική ομάδα. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τη νίκη. Ο κόουτς Πλάθα είναι πολύ καλός στην αρχή της σεζόν. Πέρυσι από την Ζαλγκίρις είχαμε χάσει σχετικά εύκολα εδώ. Ξεκινάει κάτι καινούριο αύριο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Πηγή:sport-fm.gr