«Λουκέτα» διαρκείας στα σχολεία αποφάσισαν οι εκπαιδευτικοί

Στο «μπαράζ» των απεργιακών κινητοποιήσεων συμμετέχουν οι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης αλλά και οι δάσκαλοι, με αποτέλεσμα τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά.
Σε απόφαση τους, οι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης θα προχωρήσουν σε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, ενώ Δευτέρα και Τρίτη θα απεργήσουν και οι εκπαιδευτικοί των ιδιωτικών σχολείων.
Παράλληλα, οι δάσκαλοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τρίωρη στάση εργασίας την Δευτέρα, αλλά και να μετάσχουν στην 48ωρη απεργία που έχει προκηρύξει για τις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ για όλο το Δημόσιο.
«Με την απεργία διαρκείας της ΟΛΜΕ προβάλλουμε και διεκδικούμε ένα σύνολο αιτημάτων, που εκφράζει τη συνολική και πλήρη αντίθεσή μας στην πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας, όπως αυτή υλοποιείται στην Παιδεία», τονίζει ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης και διευκρινίζει ότι «οι γενικές συνελεύσεις θα συζητούν, θα εκτιμούν και θα αποφασίζουν για την πορεία της απεργίας. Ούτε το Διοικητικό Συμβούλιο ούτε, πολύ περισσότερο, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ θα αποφασίσουν γι” αυτό».
apergeia
Φωτογραφία: fosphtotos.com
Πηγή: iefimerida.gr

 

Γυναικεία ρούχα , παπούτσια και αξεσουάρ σε τιμές ΣΟΚ μέχρι και     -80 %. Δείτε εδώ

Ανδρικά ρούχα , παπούτσια και αξεσουάρ σε τιμές ΣΟΚ μέχρι και       -80 % . Δείτε εδώ

Ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής στην καλύτερη τιμή της αγοράς από την insurancemarket. ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!