Λιγοστεύουν οι πιθανότητες για Ιμπαγάσα

ibagaza

Αγώνα… δρόμου για να είναι στη διάθεση του Μίτσελ στο ντέρμπι της Κυριακής (31/3) κάνει ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ωστόσο, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ακολουθεί τις τελευταίες μέρες ατομικό πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς, έχοντας στόχο να επιστρέψει σε φουλ πρόγραμμα προς το τέλος της εβδομάδας και να είναι στην αποστολή. Ωστόσο, την Πέμπτη (28/3) ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, με αποτέλεσμα να χάνει… έδαφος για το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής.

Αντίθετα, στη διάθεση του Μίτσελ βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και οι ξένοι διεθνείς που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους και γυμνάστηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μεγάλη ένταση.

Αρχικά, οι Πειραιώτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν σε θέματα τακτικής, με τους επιθετικούς και τους μεσοεπιθετικούς να κάνουν ασκήσεις για τελειώματα φάσεων με γρήγορες πάσες και σέντρες από τα πλάγια και οι αμυντικοί και μεσοαμυντικοί έκαναν ασκήσεις για την αντιμετώπιση ανάλογων… κινδύνων.

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής και πίεσης στον αντίπαλο, ενώ το πρόγραμμα αφιερώθηκε με οικογενειακό «διπλό» σε χώρο μεγαλύτερο του μισού, με τον Μίτσελ να δουλεύει στην τακτική, θέλοντας να κάνει πιο γρήγορο και πιο επιθετικό το παιχνίδι της ομάδας.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί το πρωί της Παρασκευής, με μία προπόνηση που έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.