«Κλεισμένος» ο Μπονγκ, πλησιάζει ο Γιαταμπαρέ

c4730e2687d309f96299cc87682e9f48_L

Ένα βήμα από την απόκτηση του Γκαετάν Μπονγκ είναι ο Ολυμπιακός, ενώ παράλληλα προχωρά και για την απόκτηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ από τη Μπαστιά.

Ο 25χρονος Καμερουνέζος αριστερός μπακ (photo) έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα της Βαλενσιέν με τη Μπαστιά κι αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με τον Ολυμπιακό. Ο Μπονγκ αναμένεται να αντικαταστήσει τον Χολέμπας ο οποίος οδεύει ολοταχώς για τη Μπεσικτάς.

Από εκεί και πέρα, από τον Ολυμπιακό την ίδια στιγμή επιβεβαίωναν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο να κάνουν δικό τους και τον Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος της Μπαστιά είναι στην αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα με τη Βαλενσιέν του Μπονγκ, ο οποίος όπως αναφέραμε δεν θα αγωνιστεί αφού προβάρει τα ερυθρόλευκα, όμως οι εξελίξεις στο θέμα είναι ραγδαίες και αναμένεται σύντομα να κλείσει θετικά κι αυτή η μεταγραφή για τους Πειραιώτες.

Τέλος, από τον Ολυμπιακό ενημέρωναν ότι ο Κώστας Μανωλάς δεν πωλείται, παρά το γεγονός ότι έχουν φτάσει προτάσεις για τον νεαρό διεθνή αμυντικό στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Όσο για τα υπόλοιπα μεταγραφικά, υπάρχει έντονη φημολογία πως στον Πειραιά θα κινηθούν και για την απόκτηση ενός «δεκαριού», στο φινάλε του «παζαριού», κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί για την ώρα.

Πηγή: Onsports.gr