Καταγγελίες ΟΦΗ για τον αγώνα με τον ΠΑΟ!

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏÖÇ  PANATHINAIKOS - OFI (SUPERLEAGUE 2013-2014)

 

Ατμόσφαιρα ζούγκλας και κλίμα τρομοκρατίας συνάντησε η αποστολή του ΟΦΗ στο γήπεδο της Λεωφόρου, στο πλαίσιο του ματς με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Super League (21/9, 1-0), σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Γιάννης Φασομυτάκης, ο οποίος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της κρητικής ΠΑΕ.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Φασομυτάκη στο σάιτ www.cretesport.gr:

Καταρχήν θέλω να εκφράσω την απορία μου για το γεγονός ότι τόσα χρόνια ήταν κλειστή η Θύρα 6 του γηπέδου μας, την στιγμή που υπάρχουν γήπεδα, όπως της Λεωφόρου, που η κατάσταση είναι χίλιες φορές χειρότερη.

Με το που φτάσαμε στο γήπεδο αντιμετωπίσαμε μια εχθρική κατάσταση αλλά με την έναρξη του αγώνα η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο. Δεκάδες φίλαθλοι του αντιπάλου μας έβριζαν από το πρώτο λεπτό, πετούσαν διαρκώς αναμμένα τσιγάρα στον προπονητή και στον πάγκο μας, ενώ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου δεχθήκαμε επίθεση στον βοηθητικό πάγκο.

Έσπασαν το προστατευτικό πλαστικό τζάμι και πετούσαν διαρκώς αντικείμενα.

Ευτυχώς που ο Γκαλέτι είχε την σοφία να αποχωρήσει και να πάει στα αποδυτήρια, διαφορετικά θα είχαμε πιο δυσάρεστες εξελίξεις.

Το πιο τραγικό όμως από όλα ήταν το γεγονός ότι στην φυσούνα και στον χώρο των αποδυτηρίων υπήρχαν δεκάδες ευτραφείς άνθρωποι με διαπιστεύσεις του Παναθηναϊκού οι οποίοι διαρκώς δημιουργούσαν πρόβλημα στα μέλη της αποστολής του ΟΦΗ.

Και φυσικά υπάρχει το ερώτημα. Πώς αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν εκεί; Πώς η Σούπερ Λιγκ και ο παρατηρητής δέχθηκε αυτήν την κατάσταση την στιγμή που στο δικό μας γήπεδο δεν αφήνουν ούτε τους παράγοντες να είναι στον χώρο των αποδυτηρίων.

Ζήσαμε σκηνές ζούγκλας οι οποίες βέβαια κορυφώθηκαν στο τέλος με την επίθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο συνεργεία της Nova που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της αναχώρησης της αποστολής μας.

Γενικότερα υπήρχε ένα κλίμα τρομοκρατίας από την ώρα άφιξης μέχρι την ώρα αναχώρησης της αποστολής μας από το γήπεδο.

Εμάς βέβαια αυτό δεν μας επηρεάζει ως ΠΑΕ ΟΦΗ, γιατί θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε καλές φιλοξενίες σε όλες τις ομάδες και φυσικά και στον Παναθηναϊκό, όπως κάνουμε όσο καιρό είμαστε στην διοίκηση“.