Καρεμπέ: «Σπουδαία ατμόσφαιρα»

Karembeu

 

Παθιασμένους χαρακτήρισε τους οπαδούς του Ολυμπιακού ο Κριστιάν Καρεμπέ, ενόψει της «μάχης» του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σε λίγες μέρες η γαλλική ομάδα θα ταξιδέψει στον Πειραιά για την πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Κριστιάν Καρεμπέ βρίσκεται στο… επίκεντρο.

Ο στρατηγικός σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μίλησε για τον όμιλο, αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Έλληνες οπαδοί: «Οι οπαδοί μας είναι πολύ παθιασμένοι, το αίμα τους βράζει. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας θα είναι σπουδαία. Ο κόσμος πάντα στέκεται στο πλευρό μας και μας βοηθάει. Είναι κάτι που δεν συναντάς σε πολλά γήπεδα παγκοσμίως», ήταν τα πρώτα του λόγια στην ιστοσελίδα «Nice-Martin».

Και συνέχισε για τον όμιλο: «Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στον όμιλο. Οι Παριζιάνοι έχουν το καλύτερο σύνολο παικτών. Από την άλλη η Μπενφίκα και ο Ολυμπιακός είναι δύο ομάδες που φτιάχτηκαν σχεδόν από την αρχή αυτό το καλοκαίρι. Νομίζω ότι η Παρί θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο και οι άλλες τρεις ομάδες θα παλέψουν για τη 2η θέση. Εν τέλει θεωρώ ότι η διαμόρφωση του ομίλου είναι αρκετά ανοιχτή».