Και όμως ο Φέισα δεν είναι ο πρώτος….

transfer-news-jeffrey-gouweleeuw-and-filip-djuricic-leave-heerenveen

Με αφορμή την μεταγραφή του Φέισα στην Μπενφίκα το RedVoice σας θυμίζει και μια “άγνωστη” σε πολλούς χαμένη ευκαιρία απόκτησης ενός μεγάλου ταλέντου της Σερβίας όπου κατέληξε και αυτός στην Μπενφίκα (με ενδιάμεση στάση πρώτα).Τι εννοώ;Θα δείτε παρακάτω.

Πηγαίνουμε πίσω στο 2007, όπου ένας ακόμα Σέρβος πιάνει λιμάνι,από τον Ερυθρό Αστέρα αυτή την φορά, το όνομά του; Φιλίπ Τζούρισιτς. Ο Ερυθρός Αστέρας είχε αφήσει τότε τον νεαρό Σέρβο να έρθει να δοκιμαστεί από τον Ολυμπιακό και σε περίπτωση που έπειθε την πειραϊκή ΠΑΕ θα τον αποκτούσαμε με μεταγραφή.Ο Φιλίπ λοιπόν ήρθε δοκιμάστηκε,αλλά κρίθηκε ότι δεν άξιζε να κινηθούν για την απόκτησή του(ή δεν ήθελαν να δώσουν τα λεφτά που ήθελαν οι Σέρβοι), έτσι επέστρεψε πίσω στην Σερβία, όπου αφού πήγε στην Radnicki Obrenovac,  καιιτο 2010 αποκτήθηκε από την Χέρενφεν! Μάλιστα τον είχαμε πετύχει και σε ένα φιλικό πριν 2 χρόνια όπου είχε κάνει τον Τοροσίδη να τρέχει πάνω κάτω σε όλο το παιχνίδι, δημιουργώντας του πολλά προβλήματα.

1

3 Χρόνια μετά (2013) υπογράφει ΚΑΙ αυτός στην Μπενφίκα! η οποία έδωσε 6 εκατ. ευρώ στην Ολλανδική ομάδα τοποθετώντας του παράλληλα ρήτρα 40 εκατ. ευρώ! (35 μπήκε στον Φέισα). Και πλέον ο αριθμός των Σέρβων στην πορτογαλική ομάδα ανεβαίνει κατακόρυφα! Τζούρισιτς,Σουλειμάνι,Ματιτς,Μίτροβιτς,Μάρκοβιτς και Φέισα τώρα, στο σύνολο 6! Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Πορτογαλική ομάδα έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους Σέρβους ποδοσφαιριστές, άλλωστε μπορεί να ήταν και αυτό που έπαιξε ρόλο και στην κίνηση για την απόκτηση του Φέισα.

Δείτε λοιπόν τι χάσαμε μέσα από τα χέρια μας στο βίντεο που ακολουθεί: