Τσίτα Τα Γκάζια Για Σιένα!!!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Σιένα το βράδυ της Παρασκευής (8/11, 21:30) στο “Νέλσον Μαντέλα Φόρουμ”, με στόχο την εντέκατη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

ÐÑÉÍÔÅÆÇÓ ÍÔÁÍÓÔÏÍ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÐÁÃÅÑÍ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2013-2014)  PRINTEZIS DUNSTON  OLYMPIAKOS - BAYERN (EUROLEAGUE 2013-2014)

Τέσσερις νίκες στην Basket League, τρεις στην Ευρωλίγκα, μία στο Κύπελλο, δύο στο Διηπειρωτικό Κύπελλο. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης δοκιμάζονται στη Φλωρεντία το βράδυ της Παρασκευής (8/11, 21:30, Δημόσια Τηλεόραση), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.

Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού επί ιταλικού εδάφους και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός 12άδας τους Μαυροειδή, Αγραβάνη, Παπαπέτρου και Χριστοδούλου.

Η Σιένα έχει ως έδρα το γήπεδο “Νέλσον Μαντέλα Φόρουμ” στη Φλωρεντία, χωρητικότητας 5.500 θεατών. Η Πρωταθλήτρια Ιταλίας μετράει τρεις ήττες στη φετινή Ευρωλίγκα, αλλά στον Ολυμπιακό σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούν την αντίπαλό τους.

Σε ότι αφορά την προϊστορία, η αποψινή αναμέτρηση είναι η 13η των δύο ομάδων, με τους Ιταλούς να έχουν οκτώ νίκες έναντι τεσσάρων των Πειραιωτών.

Μάλιστα, στις έξι συναντήσεις τους στην Ιταλία, η Σιένα έχει τέσσερις νίκες έχοντας ηττηθεί μόνο στα προημιτελικά του 2012 με 82-75 και πέρσι στο Top-16 με 68-67.

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

 

Πηγή: redplanet.gr