Και στο βάθος …”Κίκε Φλόρες”

3f0712a36184eb0c5ec3b171a0fc7925_XL

Η ζωή κύκλους κάνει, λέει ο λαός μας, και στην περίπτωση του Μίτσελ αναφορικά με το μέλλον του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ταιριάζει απόλυτα.

Πριν από λίγους μήνες, όταν ο Ισπανός τεχνικός ερχόταν στην Αθήνα έχοντας συμφωνήσει να αναλάβει την ομάδα, είδε για πρώτη φορά ζωντανά από την προεδρική σουίτα στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται κόντρα στον Ατρόμητο.

Τότε ο Ολυμπιακός γνώριζε την πρώτη και μοναδική ήττα του στο πρωτάθλημα με 2-3 από τους Περιστεριώτες, με τον Μίτσελ να αναλαμβάνει από το επόμενο παιχνίδι, και αύριο και πάλι κόντρα στον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη ετοιμάζεται να κοουτσάρει τους πρωταθλητές κάτω από τις χειρότερες για αυτόν συνθήκες.

Μπορεί να δήλωσε πως νιώθει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Μαρινάκη, όμως προφανώς και ο Ισπανός καταλαβαίνει πως το τέλος του στον πάγκο του Ολυμπιακού πλησιάζει, και είναι πολύ πιθανό αυτό να επισημοποιηθεί μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να είναι σε καλό δρόμο για την εύρεση του επόμενου προπονητή, κάτι που, αν όλα πάνε καλά, μπορεί να γίνει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Το όνομα του Κίκε Φλόρες ακούγεται όλο και περισσότερο για τους «ερυθρόλευκους», καθώς ο Ισπανός τεχνικός διαθέτει το «πακέτο» που χρειάζεται ο Ολυμπιακός στον νέο του προπονητή για να τρέξει με επιτυχία την ομάδα και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το πλούσιο ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του.

Βεβαίως, την υπόθεση του νέου προπονητή χειρίζονται τόσο ο Καρεμπέ όσο και ο Ισά έχοντας στο μυαλό του και τη γαλλική αγορά, κυρίως σε ελεύθερους προπονητές, καθώς αυτό το διάστημα είναι δύσκολο να «σπάσει» κάποιος προπονητής το συμβόλαιό του με την ομάδα στην οποία βρίσκεται.

Το όνομα του Αντονετί είναι αυτό που ξεχωρίζει από τους ελεύθερους Γάλλους τεχνικούς, την ώρα που χθες το βράδυ κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι υπάρχει και ένα μικρό «παραθυράκι» για ελληνική λύση στη μετα-Μίτσελ εποχή στον Ολυμπιακό.

Πηγή: Sentragoal.gr