Και ο Χατζηπαναγής στην οικογένεια του Θρύλου!

336719

Η ίδρυση σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη φέτος αποτελεί τρανό παράδειγμα της μεγάλης σημασίας που δίνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας στη δημιουργία ενός πυρήνα καταρτισμένων στελεχών στη Βόρεια Ελλάδα με σκοπό την όσο δυνατόν καλύτερη αξιολόγηση νεαρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών.

Τα εγκαίνια της ποδοσφαιρικής σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν μόλις στις 6 Σεπτεμβρίου παρουσία του Γιώργου Αμανατίδη, υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής, ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε μέσα από το επίσημο σάιτ της «στον υπεύθυνο της σχολής κ. Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνο, όπως επίσης και στο τεχνικό επιτελείο κ. Γιώργο Σκαρτάδο, Νίκο Νεντίδη, Φάνη Κατεργιαννάκη, Αντώνη Λεπιτσά και Γιάννη Θέο, καλή επιτυχία στο έργο τους».

Ειδικός συνεργάτης της ακαδημίας του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη είναι ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο οποίος σύμφωνα με τον Γιώργο Αμανατίδη θα έχει τακτική παρουσία στις αγωνιστικές εκδηλώσεις της σχολής. Ο Ολυμπιακός «σπάει» με αυτόν τον τρόπο ένα ταμπού δεκαετίων τη στιγμή που ομάδες της Θεσσαλονίκης αδυνατούν να αξιοποιήσουν προσωπικότητες όπως ο Χατζηπαναγής, ο Σκαρτάδος κ.ά.

Πηγή:Sentragoal.gr

Ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής στην καλύτερη τιμή της αγοράς από την insurancemarket. ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!