Κάτοχος της Προνομιακής Κάρτας Μέλους ο Αγάθωνας

agathonas

Την Προνομιακή Κάρτα Μέλους του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π απέκτησε το μεσημέρι της Πέμπτης,  ο Αγάθωνας. Ο δημοφιλής ρεμπέτης, γνωστός για τα Ολυμπιακά του αισθήματα επισκέφτηκε τα γραφεία μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να «κάνει το χρέος του», όπως δήλωσε παίρνοντας στα χέρια του, την Προνομιακή Κάρτα.

Ο Αγάθωνας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους φίλους του συλλόγου προτρέποντας τους να ενισχύσουν τον Ερασιτέχνη. «Διάβασα για την σπουδαία κίνηση της ΘΥΡΑΣ 7 να προσφέρει 40.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη για να συνεχίσουν οι ομάδες μας να φέρνουν κούπες και είπα πως πρέπει να κάνω το χρέος μου. Ήθελα από καιρό να πάρω την κάρτα αλλά το ανέβαλα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όταν διάβασα για την κίνηση της ΘΥΡΑΣ 7 πήρα αμέσως την απόφαση να έρθω στα γραφεία», σημείωσε αρχικά ο γνωστός ρεμπέτης και συνέχισε: «Είναι υποχρέωση μας να είμαστε «δίπλα» στον Ερασιτέχνη. Αυτοί οι αθλητές κάθε χρόνο μας δίνουν χαρά με τις μεγάλες νίκες και τα Κύπελλα που φέρνουν στο σύλλογο. Είδα με τα μάτια μου τις κούπες που κατακτήθηκαν την περασμένη σεζόν και διαπίστωσα για άλλη μια φορά πως μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει αυτό και κάθε χρόνο μάλιστα. Θέλω να καλέσω τον κόσμο, είτε από το υστέρημα είτε από το περίσσευμα του, να σταθεί δίπλα στον Ολυμπιακό. Ν’ ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα της ΘΥΡΑΣ 7».

Ο Αγάθωνας που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μακεδονία έγινε Ολυμπιακός 5,5 χρονών και μας εξήγησε τον λόγο: «Έγινα Ολυμπιακός το 1960. Μου άρεσε το όνομα και το έμβλημα γιατί είχα τρέλα με την ιστορία και την μυθολογία. Όπως αποδεικνύεται κάθε μέρα έκανα πολύ καλά τότε και επέλεξα να γίνω Ολυμπιακός. Μεγάλωσα  ακούγοντας από το ραδιόφωνο και διαβάζοντας στις εφημερίδες για τον Σιδέρη, τον Μποτίνο, τον Παπάζογλου, τον Γιούτσο και τους άλλους παιχταράδες του Ολυμπιακού».

*Η Προνομιακή Κάρτα Μέλους του Ολυμπιακού διατίθεται καθημερινά από τα γραφεία μας και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να την αποκτήσει δίνοντας με την μορφή οικονομικής ενίσχυσης το ποσό των 100 ευρώ (εάν είναι ενεργό μέλος) και 150 ευρώ εάν δεν έχει ανανεώσει την συνδρομή του. Τα προνόμια της Κάρτας είναι πολλά και πολύ σημαντικά. Αναλυτικά τα προνόμια:

*Εξασφάλιση εισιτηρίου για κάθε εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την περίοδο 2013-14.

*Ελεύθερη είσοδο σ’ όλους τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π

*Έκπτωση 15% στις αγορές σας στο κατάστημα REDSTORE

*Ετήσιο συλλεκτικό δώρο συναισθηματικής αξίας (Για τη σεζόν 2013-14 δίνεται ως δώρο αντίγραφο της αυθεντικής παρτιτούρας του πρώτου Ύμνου του Ολυμπιακού).

*Παροχή διπλής πρόσκλησης σ’ ένα ευρωπαϊκό αγώνα Βόλεϊ Ανδρών (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

*Παροχή διπλής πρόσκλησης σ΄ ένα ευρωπαϊκό αγώνα Βόλεϊ Γυναικών (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

*Παροχή διπλής πρόσκλησης σ΄ ένα ευρωπαϊκό αγώνα Πόλο Ανδρών (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

*Παροχή διπλής πρόσκλησης σ΄ένα ευρωπαϊκό αγώνα Πόλο Γυναικών (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Για πληροφορίες μπορείτε ν’ απευθυνθείτε στην γραμματεία του ΟΣΦΠ και στο τηλέφωνο:  210-4190902-3 (10:00-18:00) αλλά και στο email: erasitechnis@ olympiacos.gr

Πηγή:olympiacos.org