«Κάλεσε τους φίλους σου στο ΣΕΦ και κέρδισε»

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για άλλη μια φορά καινοτομεί. Το νέο πρόγραμμα «Κάλεσε τους φίλους σου στο ΣΕΦ και κέρδισε» δίνει την δυνατότητα σε κάποιον φίλαθλο που ενδιαφέρεται να προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας του Ολυμπιακού, να προσκαλέσει – ηλεκτονικά και χωρίς κόπο – όσους από τους φίλους του επιθυμεί στο γήπεδο και στους αγώνες του Ολυμπιακού και με αυτόν τον τρόπο να αποκτήσει, τόσο αυτός όσο και οι φίλοι του που θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση και θα αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, επιπλέον έκπτωση από 5% έως 10% στην τελική τιμή του εισιτηρίου!

Η διαδικασία αυτή καθώς και η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω internet και του www.olympiacosbc.gr.

Ποια είναι η διαδικασία;

Ο «προσκαλών», με το που θα εγγραφεί στην υπηρεσία «buddy buy» και αποστείλει τις προσκλήσεις προς τους φίλους του, θα λάβει αυτόματα μία ηλεκτρονική έκπτωση 5% στη τιμή του εισιτηρίου διαρκείας που είχε ή που ενδιαφέρεται να αγοράσει. Εάν προσελκύσει από 2 έως – το ανώτερο- 5 φίλους του, η έκπτωση του εισιτηρίου του θα ανέλθει στο 10%.

Οι δε ενδιαφερόμενοι από τη στιγμή που θα αποφασίσουν να αποδεχθούν την πρόσκληση και να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, θα λάβουν και αυτοί μια έκπτωση 5% στη τελική τιμή του εισιτηρίου!

Με τον τρόπο αυτό, ένας παλαιός κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να αποκτήσει μια συνολική έκπτωση μέχρι και 29% (από την κανονική τιμή του εισιτηρίου αφού στην περίπτωση των παλαιών κατόχων ισχύει και η αρχική έκπτωση στην ανανέωση εισιτηρίου που κυμαίνεται από 10 έως 19%) ενώ ένας νέος κάτοχος μέχρι και 10%!!

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην ακόλουθη διεύθυνση…

https://olympiacosbc_tickethour.buddy-buy.it/promo003