Ισά: “Περήφανοι για αυτόν τον Ολυμπιακό”

isa1

Κάθε λόγο να είναι περήφανος για την φετινή ομάδα του Ολυμπιακού είναι ο τεχνικός διευθυντής των “ερυθρόλευκων” Πιέρ Ισά.

Ήταν μία μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό. Ήταν τόσο εύκολη;

“Σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη νίκη. Είχαμε τρία δυνατά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ομάδα τα πήγε πολύ καλά και σήμερα, με την υποστήριξη των οπαδών μας και νομίζω ότι οι παίκτες τα πήγαν πολύ καλά ήταν μία καλή νίκη και καλή εβδομάδα για μας αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά”.

Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα. Πέρασαν τρία παιχνίδια όπου ο Ολυμπιακός πήρε τις νίκες χωρίς να δεχθεί κάποιο τέρμα. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η ομάδα;

“Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρεις και να μην δέχεσαι. Με την Μπενφίκα παίξαμε πολύ καλά στην Πορτογαλία, αλλά δεν παίξαμε το ίδιο καλά εδώ, αλλά το πιο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε. Είχαμε την βοήθεια του τερματοφύλακα μας, που όποτε τον χρειαζόμαστε είναι εδώ.

Σήμερα, είδατε σε μεγάλα παιχνίδια, μεγάλοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Σαβιόλα και Μήτρογλου μπορούν να σκοράρουν και να είναι σημαντικό και είναι καλό για το μέλλον στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη”.

Είναι σημαντικό για τους Έλληνες οπαδούς η νίκη επί του Παναθηναϊκού εκτός έδρας, αλλά και η επικράτηση κόντρα στον ΠΑΟΚ που διεκδικεί τον τίτλο. Είστε περήφανος για την ομάδα;“Σίγουρα. Μπορούμε να είμαστε όλοι περήφανοι και ειδικά οι οπαδοί μας. Δεν είναι εύκολο να πάμε εκεί (σ.σ. Λεωφόρο) και να κερδίσουμε και σήμερα (σ.σ. Κυριακή) που είχαμε καλή απόδοση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το πιο σημαντικό είναι πως είχαμε το στόχο να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε.

Βέβαια, ακόμα η χρονιά έχει πολύ δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος με όλους τους ποδοσφαιριστές και την συμπεριφορά των παικτών που αγωνίστηκαν αλλά και αυτοί που ήρθαν ως αλλαγή στη διάρκεια του αγώνα”.

Όπως ξέρετε πολλοί σκάουτερς των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης έρχονται να παρακολουθήσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού…

“Είναι φυσικό. Όταν έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό είναι μέρος του να είσαι μεγάλο κλαμπ. Πολλές ομάδες έρχονται για να δουν τους παίκτες μας. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε τους καλούς μας ποδοσφαιριστές όσο περισσότερο μπορούμε.

Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις πολλές μεγάλες ομάδες να έρχονται να βλέπουν την ομάδα μας. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα και οι παίκτες τα πάνε καλά”.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός μεγαλώνει;

“Αυτό είπαμε. Είναι νέα ομάδα και μεγαλώνει. Τα παιδιά ακόμα γνωρίζονται μεταξύ τους βήμα βήμα και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και σιγά σιγά βγαίνουν και αυτοματισμοί στο παιχνίδι μας. Η σεζόν έχει πολύ δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο”.