Ιμπαγάσα: «Τα πάντα για τους οπαδούς μας» (vds)

ibagaza

Ο «Κάνιο» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως το παιχνίδι της Πέμπτης με την ισπανική ομάδα είναι δύσκολο, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος των παικτών είναι η νίκη για να δώσουν χαρά στον κόσμο τους.

 

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο αύριο. Δεν θα ξέρουμε τι θα συμβεί αν δεν περάσουν τα 90 λεπτά. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για η Λεβάντε είναι πολύ καλή ομάδα και εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι για να πάρουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα για να μπορέσουμε μετά στο Καραϊσκάκη να πάρουμε την πρόκριση» είπε αρχικά ο Αργεντινός.

Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά, έχουμε έναν καινούριο προπονητή και έχουμε όλη την όρεξη να συνεχίσουμε. Από εκεί και πέρα, η Λεβάντε είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, η ομάδα αποκάλυψη του περσινού πρωταθλήματος και εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να συνεχίσουμε στο μέλλον στο Europa League».

Κλείνοντας έστειλε το μήνυμά του στους οπαδούς του Ολυμπιακού που θα δώσουν το «παρών» στην Ισπανία: «Να τους ευχαριστήσουμε που είναι μαζί μας. Θέλουμε να τους πούμε πως θα κάνουμε τα πάντα αύριο και θα προσπαθήσουμε για αυτούς για να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό μας και εμείς να τους δώσουμε μια μεγάλη χαρά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αριέλ Ιμπαγάσα ΕΔΩ