Ικανοποίηση Μαρινάκη Και Στο Βάθος… Πριμ

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το “διπλό” του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο, συνεχάρη μέσω των συνεργατών του τους πρωταγωνιστές της νίκης και άφησε να εννοηθεί πως ενδεχόμενο ντουμπλάρισμα των επιτυχιών με την Μπενφίκα, θα φέρει γερό πριμ. 

ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÃÉÁ ÔÇ ÓÕÍÅÑÃÁÓÉÁ ÔÇÓ ÐÁÅ ÏÓÖÐ  ÌÅ ÔÇ UNICEF

Ένα γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 90′ στάθηκε αρκετό για τον Ολυμπιακό προκειμένου να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Γεγονός πως όπως αναμενόταν άφησε απολύτως ικανοποιημένο τον πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μέσω του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζου.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών άφησε να εννοηθεί πως εφόσον ο Ολυμπιακός καταφέρει να ντουμπλάρει τις νίκες του στο προσεχές ματς με την Μπενφίκα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” (5/11, 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League), τότε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα λάβουν ένα γερό πριμ για την προσπάθεια και την νίκη τους σε δύο συνεχόμενα και πολύ σημαντικά παιχνίδια

Στην Πρώτη Γραμμή Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

 

Πηγή: redplanet.gr