Θυμούνται τον θρίαμβο!

579837_10150964199715185_117418060184_12414803_2140422934_n

Ένα φοβερό βίντεο ανέβασε στο επίσημο κανάλι της στο youtube η Ευρωλίγκα, όπου φιλοξενούνται οι Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Παπανικολάου, Έισι Λο και Γιώργος Πρίντεζης, οι οποίοι μιλούν για τα τελευταία συγκλονιστικά δευτερόλεπτα του περσινού τελικού στην Κωνσταντινούπολη και διηγείται ο καθένας ξεχωριστά, πως έζησαν αυτά τα τελευταία δραματικά λεπτά του ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε: «Από τη στιγμή που έχασε την πρώτη βολή ο Σισκάουσκας στόχευσα στο να δώσω στους συμπαίκτες μου την μπάλα και να οργανώσω την επίθεση», εν συνεχεία ο Κώστας Παπανικολάου, πρόσθεσε: «Άρπαξα το ριμπάουντ, σήκωσα το κεφάλι μου και είδα μπροστά μου τον Βασίλη (σ.σ.: Σπανούλη). Αυτός ήταν ο άνθρωπος, αυτός ήταν ο παίκτης για το σουτ του τελευταίου δευτερολέπτου».

Και πάλι ο «Red Bill» πήρε την… σκυτάλη και ανέφερε: «Το μοναδικό πράγμα που είχα στο μυαλό μου είναι να βγει ένα καλό σουτ είτε από εμένα είτε από τους συμπαίκτες μου. Η άμυνα της ΤΣΣΚΑ… όλοι επιδίωκαν να μην γίνει σουτ. Προσπάθησα να βρω κάποιον συμπαίκτη μου».

Με την σειρά του ο Έισι Λο, σχολίασε: «Η άμυνα έπεσε πάνω του, εκείνος κατάφερε να πασάρει στον Γιώργο (σ.σ.: Πρίντεζη) και τα υπόλοιπα είναι ιστορία», με τον υπαρχηγό των Πειραιωτών Γιώργο Πρίντεζη, να συνεχίζει λέγοντας: «Δεν έχεις περιθώριο να σκεφτείς αν αστοχήσεις ή αν ευστοχήσεις τι θα γίνει. Αν χάσεις το καλάθι, τι θα πουν… Είναι από τις στιγμές που βρισκόμουν στη σωστή θέση στη σωστή στιγμή. Πήρα το σουτ και τα κατάφερα».

Εν συνεχεία, ο Κώστας Παπανικολάου, είπε: «Η μπάλα σηκώνεται, πηδάω, μπαίνει στο καλάθι και ΝΑΙ. Είδα το καλάθι, είχε ακόμα 0,7 δευτερόλεπτα και λέω: «Έντάξει παιδιά, εντάξει παιδιά. Ο καθένας να πάρει έναν παίκτη, έχουν ακόμα 0,7’’ μπορούν ακόμα να κάνουν ένα σουτ». Ο Τεόντοσιτς κάνει την πάσα, ο Κάιλ (σ.σ.: Χάινς) ακουμπά την μπάλα και το ματς τελειώνει, αρχίζω να χοροπηδάω σε όλο το γήπεδο και δεν ξέρω καν τι κάνω».

Στο τέλος του βίντεο, τον λόγο πήρε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού που με το καλάθι του ο Θρύλος κατέκτησε το δεύτερο ευρωπαϊκό στην ιστορία του: «Ήμουν σε ένταση. Μου πήρε 3-4 λεπτά ίσως και παραπάνω για να ηρεμήσω και να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί».

Πηγή: Gavros.gr