Η Airfasttickets και ο Ολυμπιακός πετάνε μαζί προς την κορυφή!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΣΦΠ ΜΕ ΤΗΝ AIRFAST TICKETS

Αποτελεί τη συνεργασία της χρονιάς σε αθλητικό και οικονομικό επίπεδο! Η  Airfasttickets, η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία στο χώρο του τουρισμού, συμμετέχει πλέον ως Official Sponsor στο Olympiacos Partnership Program 2013-2014 και πετάει χέρι-χέρι με τον Πρωταθλητή Ευρώπης της τελευταίας διετίας Ολυμπιακό!

Με φιλοδοξία η ένωση δυνάμεων να αποτελέσει ευκαιρία για μια θρυλική συνεργασία με ακόμη περισσότερες επιτυχίες τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την Airfasttickets, πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση της χορηγίας στα γραφεία της Airfasttickets στον Πειραιά!

Ο κ. Ron Yeatman, Vice President Europe της AirFastTickets, σημείωσε κατά την ομιλία του: «Μοιραζόμαστε το κίνητρο του Ολυμπιακού – το πνεύμα του. Συνοδεύσουμε την ομάδα ως επίσημος Ταξιδιωτικός Χορηγός στη συνέχιση του καταπληκτικού ταξιδιού του, παίζοντας και κερδίζοντας παιχνίδια σε όλο τον κόσμο».

Ο κ. Νίκος Λεπενιώτης, Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, δήλωσε στη σημερινή παρουσίαση: «Καλωσορίζουμε την Airfasttickets στην οικογένεια του Ολυμπιακού! Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία και ελπίζουμε να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια. Η Airfasttickets είναι μια νέα και ήδη καταξιωμένη εταιρεία με έδρα την πόλη του Πειραιά, η οποία έρχεται να συνδεθεί μαζί μας και να μας στηρίξει στην προσπάθεια μας να κρατηθούμε «ψηλά» και να κατακτήσουμε και πάλι την κορυφή. Είμαστε σίγουροι πως μέσα από αυτή τη συνεργασία η Airfasttickets θα πετύχει τους στόχους της, παρέχοντας επιπλέον στους φιλάθλους του Ολυμπιακού την ευκαιρία να ακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε όλη την Ευρώπη»!

Σχετικά με την Airfasttickets

Η Airsfasttickets (Fast group Α.Ε.), που ιδρύθηκε στον Πειραιά το 2009, ενσαρκώνει το όραμα του προέδρου της εταιρείας κ. Νίκου Κοκλώνη για τον τουρισμό, έχοντας ως πρωταρχικό της στόχο  να βελτιώσει  τις ήδη υπάρχουσες δομές, να αναπτύξει νέα μέσα για την προσέλκυση νέων πελατών αλλά και να προσφέρει νέες και καινοτόμες προτάσεις αγοράς στον τομέα του τουρισμού.

Η εταιρία είναι η πρωτοπόρος στο χώρο των online κρατήσεων για εισιτήρια και ξενοδοχεία, συνδυάζοντας μοναδικά τα πλεονεκτήματα ενός προσωπικού ταξιδιωτικού πράκτορα με την ευελιξία και την ταχύτητα που προσφέρει η πιο εξελιγμένη τεχνολογία. Στόχος της είναι να δημιουργεί αξέχαστα ταξίδια για τους πελάτες της με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, δέσμευση που έχει ήδη αναγνωριστεί από χιλιάδες φαν των ταξιδιών σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Με όραμα τη συνεχή ανάπτυξη, η Airfasttickets διαθέτει ήδη σημαντική παρουσία σε χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ.

Μεταξύ των ετών 2010-2012 η  Airsfasttickets αναπτύχθηκε ευρύτατα ανοίγοντας νέα γραφεία στη Φρανκφούρτη, στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Σήμερα η εταιρεία εξυπηρετεί πάνω απο 26.000 πελάτες εβδομαδιαίως, εξοικονομώντας στους πελάτες της, χιλιάδες ευρώ για τις κρατήσεις ταξιδιωτικών υπηρεσιών που πραγματοποιούν.