Η προπόνηση της Τρίτης

1010899

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού μας στο Μπαντ Σένμπορν της Γερμανίας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ενόψει του αυριανού φιλικού με τη Σαντχάουζεν, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν και σήμερα το πρωί προπόνηση, ενώ θα έχουν και το απόγευμα, στις 19:00 (τοπική ώρα).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά με την μπάλα. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ασκήσεις τεχνικής, κυκλοφορίας της μπάλας και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε δουλειά επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Από την άμυνα έως της επίθεση, με τελείωμα φάσης, είτε με σέντρα από τα άκρα, είτε με κάθετη μπαλιά προς τον επιθετικό. Στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του γηπέδου, όχι ελεύθερα, αλλά με διαρκείς παρεμβάσεις του κ. Μίτσελ, ο οποίος ζητούσε συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες.

Στο ξενοδοχείο έμειναν ξανά οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Αριέλ Ιμπαγάσα, ακολουθώντας πρόγραμμα αποκατάστασης. Αμφότεροι αναμένεται το απόγευμα να είναι στο γήπεδο και να ακολουθήσουν αερόβιο πρόγραμμα. Δείγμα του ότι και οι δύο είναι καλύτερα στην υγεία τους και έχουν μπει στην τελική ευθεία επιστροφής τους στην ενεργό δράση.

Πηγή:olympiacos.org