Η Μάλαγα θέλει “και” τον Μήτρογλου

1

 

Εκτός από τον Ραφίκ Τζιμπούρ, η Μάλαγα φαίνεται πως έχει στο στόχαστρό της και τον Κώστα Μήτρολου, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εφημερίδα «Marca».

Το ρεπορτάζ των ισπανών τονίζει πως «Η Μάλαγα ψάχνει εναγωνίως επιθετικό και φιλοδοξεί να «ψαρέψει» από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όσα έχει πληροφορηθεί η Marca τόσο ο Μήτρογλου όσο και ο Τζιμπούρ βρίσκονται στην λίστα των Ανδαλουσιάνων». Βεβαίως στη συνέχεια του ρεπορτάζ τονίζεται ότι «Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι ο Μήτρογλου δεν παραχωρείται. Συνεπώς φεύγει από το μεταγραφικό πλάνο της Μάλαγα».

Οσον αφορά τον Τζιμπούρ, η «Marca» επικεντρώνεται στις ανύπαρκτες σχέσεις του με τον τεχνικός των Περαιωτών Μίτσελ, αλλά και στο ότι «ξεκίνησε τη σεζόν με προβλήματα τραυματισμών», αγνοώντας προφανώς ότι ο Αλγερινός δεν έκανε προετοιμασία με τους πρωταθλητές.

Συνεχίζοντας οι Ισπανοί τονίζουν ότι ο 29χρονος επιθετικός θέλει να φύγει και ότι αν τελικά αποκτηθεί από την Μάλαγα θα έχει το υψηλότερο συμβόλαιο στην ομάδα. Σύμφωνα με πηγές της «Marca» η Μάλαγα προτίθεται να πληρώσει μέχρι και 1,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, ενώ η πρόταση στον παίκτη θα αγγίζει τις 500.000-600.000 ευρώ ετησίως. Πρόταση πάντως που δύσκολα θα καλύψει τις απαιτήσεις του Τζιμπούρ που είναι τριπλάσιες ή και τετραπλάσιες.

2

Επίσης το ρεπορτάζ αναφέρει ότι για τον Τζιμπούρ ενδιαφέρθηκαν και άλλες ομάδες από την Ισπανία, όπως η Βαλένθια, αν και η Μάλαγα τον έχει στα υπόψη της εδώ και αρκετούς μήνες.

Επίσης στο ρεπορτάζ της Ελτσε υποστηρίζεται ότι απεσταλμένος της ομάδας συναντήθηκε με ομολόγους του στον Ολυμπιακό και διαπίστωσε ότι τελικά ο Τζιμπούρ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Συνεπώς η μεταγραφή στην ομάδα τους καθίσταται αδύνατη.

Η Ελτσε επρόκειτο να προσφέρει στον Αλγερινό το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ χωρίς όμως να θέλει να αποζημιώσει και τον Ολυμπιακό.

Τέλος σε ρεπορτάζ της η «AS» υποστηρίζει ότι εκπρόσωπος του Ολυμπιακού διέψευσε το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Ελισέου.

Πηγή: Sentragoal.gr