Η Ιντερ και τα 20 εκατ. για Μήτρογλου

mitroglou6

Εντυπωσιασμένοι από τις επιδόσεις και την παρουσία του Κώστα Μήτρογλου στο ματς της Παρασκευής (15/11) με τη Ρουμανία αποχώρησαν από το Καραϊσκάκη οι «κατασκόποι» της Ιντερ.

Και στην Αθήνα δεν ήρθαν όποιοι-όποιοι εκπρόσωποι των «νερατζούρι», αλλά δυο εκ των κορυφαίων στελεχών της ομάδας του Μιλάνο και δη ο τεχνικός διευθυντής, Μάρκο Μπράνκα και ο αθλητικός, Πιέρο Οσίλιο.

Βάσει των ρεπορτάζ των Ιταλών, λοιπόν, οι δυο άνδρες εντυπωσιάστηκαν από τις επιδόσεις του άσου του Ολυμπιακού που σε ένα ακόμα ματς ήταν πρωταγωνιστής σκοράροντας δυο φορές στο 3-1 επί των Ρουμάνων.

Μάλιστα, στα δημοσιεύματα τονίζεται πως η αξία του Μήτρογλου έχει εκτιναχθεί στο «market value» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και τι σημαίνει αυτό; Ο,τι η αξία του διεθνούς στράικερ του Ολυμπιακού, αν συνεχίσει κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα εκτιναχθεί στα 20 εκατ. ευρώ.

Ταυτόχρονα, οι Ιταλοί ρεπόρτερ αναφέρουν πως η Ιντερ έχει να αντιμετωπίσει και έντονο ανταγωνισμό, αν και εφόσον ο τεχνικός διευθυντής των άλλοτε πρωταθλητών Ευρώπης, Μάρκο Μπράνκα αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του.

Αναφέρονταν, δηλαδή, στο έμπρακτο ενδιαφέρον των Ντόρτμουντ και Αρσεναλ.

 Πηγή:sentragoal.gr