Η άγνωστη περιπέτεια του Μίτσελ

michel (4)

Αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα αισθάνθηκε ο Μίτσελ το βράδυ της Τρίτης, μία ημέρα πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Άμεσα το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, με τον Χρήστο Θέο, εξέτασαν τον Ισπανό τεχνικό και έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί σε ένα νοσοκομείο για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο 50χρονος προπονητής είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κήλη κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, όμως δεν είχε κανένα πρόβλημα. Μάλιστα, συμμετείχε κανονικά στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών και την Τετάρτη έμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης όρθιος, κάτι που δείχνει πως είναι μια χαρά.

Ωστόσο, την Τρίτη ο Μίτσελ αισθάνθηκε τη συγκεκριμένη αδιαθεσία και παρέμεινε για τρεις ολόκληρες ώρες στο νοσοκομείο και επέστρεψε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η «ερυθρόλευκη» αποστολή.

Από την πλευρά του, ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να μην γίνει γνωστή η περιπέτειά του, ώστε να μην αποπροσανατολιστούν οι παίκτες του λίγες ώρες πριν από το σημαντικό παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Από εκεί και πέρα, η ταλαιπωρία που πέρασε σε συνδυασμό με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα από τους Γάλλους έβγαλαν εκτός εαυτού τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης πήγε στα αποδυτήρια, όπου έβριζε και χτυπούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του, αφού δεν μπορούσε να «χωνέψει» ότι έχασε η ομάδα του στα τελευταία λεπτά.

Μάλιστα, ο 50χρονος μίλησε στους παίκτες του, ζητώντας τους μεγαλύτερη συγκέντρωση μέχρι να υπάρξει το τελικό σφύριγμα του διαιτητή: «Επρεπε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στο τέλος. Κρατάμε το γεγονός ότι παίζουμε παντού για τη νίκη, το κάναμε και σε μία από τις καλύτερες έδρες και πρέπει να καταλάβετε τι έχετε πετύχει, αλλά δεν πρέπει να αρκείστε στο αποτέλεσμα και να συμβιβάζεστε μ’ αυτό πριν τελειώσει ο αγώνας».

Πηγή:sport-fm.gr