Ζέτερμπεργκ: «Στο Καραϊσκάκη μπορεί το απόλυτο»

per

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να εκμεταλλευτεί το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να συγκεντρώσει το απόλυτο των βαθμών παρουσιάστηκε ο Περ Ζέτερμπεργκ.

Ο παλαίμαχος χαφ των Πειραιωτών, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας από το 2000 μέχρι το 2003, τόνισε ότι οι παίκτες του Μίτσελ δεν έχουν να φοβηθούν να κοιτάξουν στα μάτια της Παρί Σεν Ζερμέν και τα αστέρια της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Περ Ζέτερμπεργκ στον «Γαύρο»

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού στον τρίτο όμιλο με Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα και Άντερλεχτ:

«Θεωρώ ότι είναι όμιλος ο οποίος θα έχει ωραία παιχνίδια. Θα έχουν θέαμα και θα δούμε πολύ καλά ματς με τεράστιο ενδιαφέρον. Εύχομαι στον Ολυμπιακό να έχει καλή πορεία και να περάσει στην επόμενη φάση»

Για τη δυναμική των Γάλλων:

«Στον όμιλο υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί. Είναι η Παρί και αυτό είναι καλό, αφού λογικά δεν θα χάσει πολλούς βαθμούς και έτσι αν ο Ολυμπιακός εκμεταλλευτεί την έδρα του θα τερματίσει δεύτερος».

Για το αν οι Πειραιώτες μπορούν να επικρατήσουν την ομάδα του Λοράν Μπλαν:

«Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσεις όλες τις ομάδες. Είναι η ατμόσφαιρα εκεί καυτή και δύσκολη για κάθε αντίπαλο. Μπορεί να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι εκτός δεν θα είναι εύκολο το έργο του».

Για το ρόστερ της Παρί:

«Ναι, έχει πολύ μεγάλους παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Αλλά δεν πρέπει να τη φοβηθεί. Και ο Ολυμπιακός είναι έμπειρος και γνωρίζει τη διοργάνωση. Επίσης, κι αυτός επίσης έχει πολύ καλό ρόστερ. Έχει τον Σαβιόλα. Παίκτη πολύ μεγάλο, με φήμη και γνώση. Μπορεί να τα καταφέρει»

Πηγή:sport-fm.gr