Ζέτερμπεργκ: “Ο Βάις με έχει εντυπωσιάσει”

par

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Παρ Ζέτερμπεργκ, έπλεξε το εγκώμιο του Βλάντιμιρ Βάις ενώ προέβλεψε πως ο Σαβιόλα θα είναι ο παίκτης-κλειδί στο κρίσιμο ματς με την Άντερλεχτ στο CL.

“Εκείνος που με έχει εντυπωσιάσει από τον Ολυμπιακό είναι ο Βάις. Πραγματικά δεν τον ήξερα τον παίκτη αλλά έδειξε με την Παρί Σεν Ζερμέν ότι είναι πολύ απρόβλεπτος.

Για μένα, ίσως το κλειδί του αγώνα να είναι ο Σαβιόλα. Δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει αλλά με τη εμπειριά που διαθέτει μπορεί να κάνει τη ζημιά”, τόνισε ο Σουηδός άσος με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Γαύρος”, ο οποίος μίλησε και για το επικείμενο ματς των δύο ομάδων στο “Κονστάντ Βάντεν Στοκ”:

“Η Άντερλεχτ έχει το αβαντάζ γιατί παίζει στην έδρα της. Για αυτό και η ισοπαλία είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό.

Αν καταφέρει μετά να πάρει 4 βαθμούς στα δύο ματς με τη Μπενφίκα, τότε θα θέσει πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για την επόμενη φάση του Champions League.

Στην ουσία, μιλάμε για δύο καινούριες ομάδες. Από την Άντερλεχτ έφυγαν πολλοί έμπειροι παίκτες και στη θέση τους μπήκαν νέα παιδιά, με ταλέντο αλλά χωρίς σταθερότητα.

Και ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλές μεταγραφές και είναι δύσκολο να βρει αμέσως η ομάδα τη χημεία της. Το ματς είναι κρίσιμο και για τους δύο. Όποιος νικήσει παίρνει προβάδισμα για την 3η θέση και κοιτάζει μετά για πιο ψηλά.

Το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα”, ήταν η εκτίμηση του 43χρονου Σουηδού, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν 12 χρόνια τη φανέλα της Άντερλεχτ και 3 αυτή του Ολυμπιακού.

Κληθείς επίσης να κάνει μία σύγκριση των οπαδών των δύο ομάδων, είπε: “Στο Καραϊσκάκη δεν έχω παίξει αλλά ξέρω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Είναι λίγο… τρελοί και κάνουν την έδρα της ομάδας να είναι η πιο καυτή της Ευρώπης. Σίγουρα είναι πιο θερμοί οι Ολυμπιακοί από τους Βέλγους.

Η Άντερλεχτ έχει ένα καλό κοινό. Πιστό. Βοηθάει την ομάδα, την αγαπάει εξίσου όπως οι Ολυμπιακοί και τους αρέσει το καλό ποδόσφαιρο”.

Πηγή:sport24.gr