«Εύκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός; Δεν νομίζω»

191539

Η Προ Ρέκο συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο των ανδρών.

Ο προπονητής της ιταλικής υπερδύναμης μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, εκφράζοντας τον σεβασμό του για τους «ερυθρόλευκους», ενώ δεν παρέλειψει να αναφέρει ότι… σκέφτεται ήδη τον επαναληπτικό των δύο ομάδων στον Πειραιά:

«Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όποιος νομίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι εύκολος αντίπαλος, ας αναλογιστεί την πορεία του στο άθλημα και θα αναθεωρήσει. Η ελληνική ομάδα δεν είναι κακή, έχει ενισχυθεί και θα είναι σκληρός αντίπαλος. Για να τον νικήσουμε πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας και πάνω από όλα να δώσουμε συνέχεια στις εμφανίσεις και το όμορφο πόλο που παίξαμε εναντίον της Σαβόνα, πριν δύο μέρες», δήλωσε αρχικά ο ιταλός προπονητής, ενώ συνέχισε:

«Για εμάς είναι σημαντικό να μαζέψουμε όσο γρηγορότερα γίνεται τους βαθμούς που έχουμε ανάγκη. Πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά. Οι παίκτες μας, είναι όλοι διεθνείς και έχουν αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και ξέρουν πώς να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις. Είχαμε λίγο διάστημα προετοιμασίας, όμως δεν ανησυχώ. Θα είμαστε έτοιμοι .Ο όμιλος μας είναι υψηλού επιπέδου και η αναμέτρηση με τους Έλληνες είναι πολύ δύσκολη. Τέλος, οφείλουμε από τώρα να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στον Πειραιά, που η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή»! 

Η ανακοίνωση της Προ Ρέκο επισημαίνει πως ο Ρικάρντο Τεμπεστίνι δουλεύει στις τελευταίες προπονήσεις πριν το παιχνίδι, στον παίκτη παραπάνω.

Πηγή: sport-fm.gr