Επιστρέφει ο Αρχηγός!

avraampapado_2712

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι από τους παίκτες που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό, με τον διεθνή αμυντικό των “ερυθρόλευκων” να περνά δεύτερο δύσκολο καλοκαίρι λόγω του προβλήματος που είχε στον αστράγαλο, από το φιλικό του περασμένου Μάη με τον Ατρόμητο στου Ρέντη, λίγο πριν από τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο αρχηγός πάντως των πρωταθλητών Ελλάδας δηλώνει και πάλι «παρών» και είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του λιμανιού, σε μια περίοδο μάλιστα που τα δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολλά και συνεχόμενα.

Ολοι πάντως περίμεναν ότι ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού θα ήταν στη βασική ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδας στην αναμέτρηση απέναντι στη Βέροια, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά τελικά ο Μίτσελ επέλεξε να μην τον χρησιμοποιήσει.

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός των “ερυθρόλευκων” δεν τον έβαλε ούτε σαν αλλαγή στο συγκεριμένο παιχνίδι, κάτι που αν μη τι άλλο έκανε εντύπωση. Η παρουσία του Αβραάμ στην ομάδα του Πειραιά είναι πολύτιμη όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για την ηγετική παρουσία του διεθνούς άσου στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

Ο Αβραάμ είναι από τους παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά (μάλλον καλύτερα απ’ όλους) τι σημαίνει Ολυμπιακός και πώς πρέπει να προχωρούν οι “ερυθρόλευκοι”. Για πολλούς λοιπόν λόγους και όχι μόνο αγωνιστικούς η επιστροφή του δυναμικού κεντρικού αμυντικού είναι απαραίτητη για τους Πειραιώτες.

Ο Αβραάμ είναι πανέτοιμος να προσφέρει και πάλι τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους πρωταθλητές Ελλάδας και το ζητούμενο φυσικά είναι να δώσει ο Ισπανός τεχνικός τις ευκαιρίες στον παίκτη για ν’ αποδείξει ότι είναι πλέον στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

Ολοι άλλωστε αναγνωρίζουν (και πρώτοι οι συμπαίκτες του) την ηγετική φυσιογνωμία του Παπαδόπουλου και τα πράγματα που μπορεί να δώσει στην ομάδα του Πειραιά. Είναι πάντως πολύ πιθανό ο Παπαδόπουλος να είναι στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του Πειραιά στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Πλατανιά.

Πηγή: Sentragoal.gr