Επαφή Μαρινάκη με Ιμπάνιεθ

35c5e32a70168e6e7369614ddf6be1af_L

Συνάντηση με τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ είχε προ ημερών ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφορικά με την ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Ο Ισπανός μάνατζερ, ο οποίος έκανε την… εμφάνισή του στο ελληνικό κοινό μετά τη συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, είχε κληθεί από τη διοίκηση των Πειραιωτών στον αγώνα με τον Πανιώνιο, προκειμένου να παρακολουθήσει τη φιέστα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως» επικαλούμενη πηγές από την Ισπανία, στο περιθώριο της άφιξης του Ινιάκι Ιμπάνιεθ στην Ελλάδα, ο πρόεδρος των Πρωταθλητών Ελλάδας είχε συνάντηση μαζί του, ζητώντας του να… σκανάρει την ισπανική, κυρίως, αγορά και να βρει δύο ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να αλλάξουν επίπεδο τον Ολυμπιακό, αλλά και να αλλάξουν το κλίμα που υπάρχει στον κόσμο.

Άλλωστε, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχει εξαιρετική συνεργασία με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος πέραν από εκπρόσωπος του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν και μάνατζερ των Φουστέρ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Όσκαρ και Γέστε που… έπιασαν τα τελευταία χρόνια Λιμάνι.