Επέστρεψε Ο Περπέρογλου Στις Προπονήσεις!!!

Ο Στράτος Περπέρογλου προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα (21/10) στο ΣΕΦ και θα αγωνιστεί κόντρα στην Γαλατασαράι. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Μπέγκιτς. Παραμένει αμφίβολος ενόψει Πόλης.

120513_OlyReal01591.limghandler

Ο Στράτος Περπέρογλου επέστρεψε στις προπονήσεις του  Ολυμπιακού, καθώς έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της Δευτέρα (21/10) στο ΣΕΦ μαζί με τους συμπαίκτες του. Το θετικό είναι πως γυμνάστηκε δίχως να νιώσει ενοχλήσεις και δείχνει να έχει ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Υπενθυμίζεται πως για αυτόν τον λόγο έμεινε εκτός αποστολής από το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Ηλυσιακό.

Ο 29χρονος σμολ-φόργουορντ τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα και χαρακτηρίζεται δεδομένη η συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης (24/10, 21:45) κόντρα στην Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, για την 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης της Euroleague.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Μίρζα Μπέγκιτς, αλλά ο Σλοβένος σέντερ συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στην μέση και η συμμετοχή του κόντρα στην τουρκική ομάδα παραμένει αμφίβολη. Οι πρώτες εκτιμήσεις, μάλιστα, κάνουν λόγο πως το πιθανότερο είναι ο παίκτης να μην ταξιδέψει στη γειτονική χώρα.

 

Πηγή: redplanet.gr