Εισβολέας με καπνογόνο στον τελικό του Ρολάν Γκαρός!

Αν κάτι τέτοιο γινόταν σε κάποιον από τους τελικούς των πλει οφ του μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δεν θα μας προξενούσε και μεγάλη εντύπωση, όμως η αλήθεια είναι πως για τένις δεν… συνηθίζεται.

Ο λόγος για την απίστευτη εισβολή που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του 2ου σετ του τελικού των Ανδρών στο Ρολάν Γκαρός, με έναν ημίγυμνο άνδρα να μπαίνει στο κορτ κρατώντας αναμμένο ένα καπνογόνο και να προκαλεί την μίνι διακοπή του “ισπανικού εμφυλίου” μεταξύ Ραφαέλ Ναδάλ και Νταβίδ Φερέρ.

Ο απρόσκλητος και αναπάντεχος εισβολέας δεν έμεινε φυσικά μέσα στο  κορτ παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα, με τους άνδρες ασφαλείας να τον απομακρύνουν και τελικά ο τελικός να συνεχίζεται μετά από διακοπή περίπου 1,5 λεπτού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γαλλική “Equipe”, ο άνδρας αυτό εισέβαλε στο κορτ ως διαμαρτυρία εναντίον της νομιμοποίησης του γάμου των γκέι!

Υπενθυμίζεται πως η Γαλλία αναμένει την επισημοποίηση του πρώτου γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, με τον 40χρονος Βινσέν Αουτίν και τον 30χρονος Μπρούνο Μπουαλό να ανταλλάσουν “όρκους πίστης” μέσω πολιτικού γάμου στην πόλη του Μονπελιέ.

Η απίστευτη εισβολή μέσα από φωτογραφίες:

 

 

Πηγή: Sport24.gr