«Είμαι σε ένα μεγάλο σύλλογο»

olaitan

Ο Μάικλ Ολαϊτάν με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την μεταγραφή του ενώ τόνισε ότι έχει μεγάλες φιλοδοξίες.

Αναλυτικά:

Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά σε βρίσκει στον Ολυμπιακό. Τι σημαίνει για εσένα, σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η αλλαγή στην καριέρα σου;
«Ναι, συνήθως αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Σήμερα είσαι σε κάποιο μέρος και την επόμενη ημέρα είσαι σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Παραμένω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σίγουρα θα είναι μία μεγάλη αλλαγή για εμένα, αν δούμε από πού ξεκίνησα. Τώρα είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο. Περιμένω να έχω μία υπέροχη σεζόν».

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο;
«Είμαι σε ένα μεγάλο σύλλογο, με μεγάλες φιλοδοξίες. Κάθε ποδοσφαιριστής που παίζει σε έναν σύλλογο σαν τον Ολυμπιακό, σίγουρα πρέπει να έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Οι δικές μου φιλοδοξίες είναι πολύ μεγάλες. Στη διάρκεια της σεζόν θα αυξάνονται. Και στη συνέχεια θα είμαι έτοιμος να σας τις αποκαλύψω».

Ερχόμενος στον Ολυμπιακό, τι περίμενες να συναντήσεις και τελικώς τι έχεις βρει; Και αν ο μεγάλος ανταγωνισμός είναι το δυσκολότερο κομμάτι της παρουσίας σου εδώ στην ομάδα;
«Σίγουρα, πριν υπογράψω το συμβόλαιό μου εδώ, γνώριζα ότι θα ήταν μία μεγάλη πρόκληση να παίξω σε μία ομάδα με καλούς παίκτες με μεγάλες εμπειρίες. Αναμφίβολα, ήμουν έτοιμος για αυτό. Δεν έχω εκπλαγεί από όσα έχω δει».

Μετά το φιλικό με την Βαλένθια, ο προπονητής σου έκανε θετικά σχόλια για την εμφάνισή σου. Τι σημαίνουν αυτά τα σχόλια για εσένα και ιδιαίτερα για έναν ποδοσφαιριστή που στα προηγούμενα φιλικά δεν ήταν ανάμεσα στις πρώτες επιλογές;
«Είμαι σε ένα μεγάλο σύλλογο. Και όταν βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο, είτε είναι φιλικό ματς είτε όχι, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Κάθε φορά που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ, θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ότι έχω θα το δίνω. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό».

Θα ήθελες να μας πεις δύο λόγια για τον αγώνα της Δευτέρας με την Καλλονή; Βεβαίως, ότι εικόνα μπορείτε να έχετε για τον πρώτο σας αντίπαλο είναι μέσα απ’ τα φιλικά παιχνίδια. Εσύ τι γνωρίζεις;
«Ειλικρινά, δεν έχω εικόνα. Τελευταία φορά που έπαιξα εναντίον της ήταν πριν από δύο χρόνια στην Football League. Έτσι, δεν έχω τώρα κάποια εικόνα».

Στην Ελλάδα έχουμε μία έκφραση, πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό να ξεκινήσει με το δεξί στην πρεμιέρα;
«Φυσικά, κάθε παιχνίδι που παίζεις για το πρωτάθλημα είναι σημαντικό. Και πάντα ο στόχος είναι η νίκη. Είτε είναι το πρώτο, είτε το τελευταίο, κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα θα παίξουμε για τη νίκη».

Και κλείνοντας, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο ενόψει της νέας σεζόν;
«Ξέρω πως οι οπαδοί μας είναι καταπληκτικοί, γιατί έχω παίξει εναντίον του Ολυμπιακού και έχω ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Αναμένω μία ωραία ατμόσφαιρα στον αγώνα με την Καλλονή».