«Δύσκολο να σταματήσεις τον Σπανούλη»

spanoulis_0

Τέσσερις παίκτες της Ουνικάχα Μάλαγα μίλησαν για τον Βασίλη Σπανούλη, που αποτελεί Νο1 κίνδυνο για αυτούς.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Τζέισον Γκρέιντζερ, Ερλ Κάλογουεϊ, Ζόραν Ντράγκιτς και Ράιαν Τούλσον, οι οποίοι μίλησαν στη «Diario Sur».

Αναλυτικά:

Τζέισον Γκρέιντζερ:

«Δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρουμε, αλλά γνωρίζω καλά πως θέλουμε να κάνουμε δύσκολη τη ζωή του. Θα πρέπει να τον σταματήσει συνολικά η άμυνά μας, με τη συμβολή και των πέντε παικτών που θα είναι στο παρκέ. Η άμυνα δεν είναι ευθύνη ενός παίκτη, αλλά όλης της ομάδας. Τον έχω παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια και πάντα ήθελα να τον αντιμετωπίσει. Ελπίζω να τα καταφέρω».

Ερλ Κάλογουεϊ:

«Είμαστε ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε σαν ομάδα και στην άμυνα. Ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, αλλά πρέπει να βγούμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν τον έχω αντιμετωπίσει ποτέ στο παρελθόν και την Παρασκευή θα είναι η πρώτη φορά. Θα είναι σίγουρα δύσκολο».

Ζόραν Ντράγκιτς:

«Είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις. Είναι σπουδαίος παίκτης κι ως τέτοιον χρειάζεσαι πέντε παίκτες για να τον αντιμετωπίσεις. Μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα ανά πάσα στιγμή. Επίσης δεν μπορείς να ησυχάσεις αν κάνει ένα κακό δεκάλεπτο, γιατί στο αμέσως επόμενο μπορεί να σε σκοτώσει. Θα πρέπει να τον προσέχεις για 40 λεπτά. Να τον αποτρέψουμε από τις καταστάσεις ένας εναντίον ενός, όπου έχει μεγάλο πλεονέκτημα».

Ράιαν Τούλσον:

«Πάντα θες να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους. Τον Τζόρνταν ή τον Λεμπρόν στο ΝΒΑ και παίκτες σαν τον Σπανούλη στην Ευρώπη. Είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης μακριά από το καλάθι, αλλά και με τις διεισδύσεις του. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή απέναντί του και να τον δυσκολέψουμε. Εγώ δυστυχώς λόγω του τραυματισμού μου θα πρέπει να περιμένω το ματς του δευτέρου γύρου για να τον αντιμετωπίσω».