Δυσκολεύει του Αβραάμ

ef7d7199a2149751e910600105a4b2dc_L

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Τρίτη (07/05) και έτσι οι πιθανότητες συμμετοχής του στον τελικό του Κυπέλλου μειώνονται σημαντικά…

Το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού έχει μόνο ένα όνομα γραμμένο σε αυτό τις τελευταίες ημέρες, όμως, αυτό είναι αρκετό να φέρει στους συνεργάτες του Μίτσελ έντονο… πονοκέφαλο ενόψει του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα (07/05), κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα προλάβει το μεγάλο ραντεβού του Σαββάτου…

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί το αν τελικά θα τα καταφέρει ο διεθνής στόπερ, όμως, όπως έχουν τώρα τα πράγματα ακόμα και να καταφέρει να προπονηθεί δύσκολα θα είναι στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου.

Όσο για την προπόνηση, αυτή έγινε ξανά υπό την επίβλεψη του Βίκτορ και του υπόλοιπου τιμ, αφού ο Μίτσελ θα πάρει εξιτήριο την Πέμπτη (09/05) από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη χολή. Το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» συνεχίστηκε δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, την κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και στα καλύτερα τελειώματα φάσεων.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν και δίτερμα, στο οποίο δούλεψαν πολύ τη στρατηγική τους στο παιχνίδι, σε χώρο σχεδόν ίσο με το μισό γήπεδο και άρα, πολύ μικρές αποστάσεις μεταξύ συμπαικτών και «αντιπάλων».