Δεν υπάρχει θέμα με Ταταρουσάνου

tatarusanu

 

Μπορεί το όνομα του Σιπριάν Ταταρουσάνου να επέστρεψε στην επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ασχολούνται με τον Ρουμάνο τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα από την Ρουμανία ανέφερε πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στο «στόχαστρό» τους τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος, κάτι που σημαίνει πως μπορεί από τον Ιανουάριο να συζητήσει με ομάδα της αρεσκίας του, χωρίς να περιμένει την… έγκριση της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Μάλιστα, η ρουμανική ομάδα δεν έχει καταθέσει πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του υψηλόσωμου τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα να ενταθούν τα σενάρια για την επόμενη ποδοσφαιρική του… στέγη και κάπου… εκεί εμπλέκεται ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», οι «ερυθρόλευκοι» διαψεύδουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, υποστηρίζοντας πως στην ομάδα υπάρχουν πέντε τερματοφύλακες, ήτοι οι Ρομπέρτο, Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης και Χουτεσιώτης, κάτι που κάνει δύσκολο το ενδεχόμενο κίνησης για την απόκτησή του.