Δεν πάει πουθενά ο Μαρινάκης

Παρά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε, αλλά και την ενόχληση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού από τα όσα φώναξε μερίδα του κόσμου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους».

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας του Πειραιά σαφώς και ενοχλήθηκε από τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Ολυμπιακού κι από τα όσα ανέφεραν στα συνθήματά τους. Δεν είναι μυστικό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν περισσότερο πικραμένος από τη στάση των οπαδών παρά νευριασμένος από τις αποδοκιμασίες γενικότερα για τους «ερυθρόλευκους».

Όλα αυτά βέβαια, απέχουν πάρα πολύ από το να σηκωθεί και να φύγει από την προεδρία του Ολυμπιακού ο γνωστός εφοπλιστής. Το αντίθετο μάλιστα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δηλώνει «παρών» και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις στο ρόστερ των Πειραιωτών ενόψει της νέας περιόδου.

Τη Δευτέρα (15/04), ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε πολύωρη συνάντηση με τον Γιάννη Βρέντζο, στον οποίο φημολογείται πως θα δοθούν περισσότερες αρμοδιότητες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποστασιοποιείται για λίγο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα μείνει μακριά από την ομάδα.

Ο γνωστός εφοπλιστής αναμένεται να ζητήσει από όλους να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν και να τα δώσουν όλα έτσι ώστε να φέρουν στον Ολυμπιακό το Κύπελλο, αλλά και για να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ των πρωταθλητών…