Δεν θα μπορούσα να νιώθω πιο ικανοποιημένος

Απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του να ντυθεί στα ερυθρόλευκα για λογαριασμό του Ολυμπιακού δήλωσε ο Πάουλο Μασάντο, που τόνισε πως ένα χρόνο μετά την απόφασή του αυτή δεν θα μπορούσε να νιώθει πιο δικαιωμένο
ς

Ο Μασάντο κατέκτησε με τον Ολυμπιακό τους πρώτους του τίτλους σε συλλογικό επίπεδο και πλέον ξεκουράζεται στην πατρίδα του, ενόψει των υποχρεώσεων της επόμενης σεζόν.

Μέσω του blog του στην ιστοσελίδα maisfutebol ο πορτογάλος τόνισε πως η σεζόν δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί καλύτερα για τον ίδιο, αναφέρθηκε στο παιδικό του όνειρο, που έγινε πραγματικότητα, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στη συμμετοχή του με την Εθνική Πορτογαλίας.

Αναλυτικά:

“Σας γράφω από το σπίτι μου, στη γειτονιά μου στο Πόρτο, όπου περνώ τις διακοπές μου μετά από μία εξαιρετική σεζόν στην Ελλάδα. Κατάφερα να κατακτήσω τους πρώτους μου τίτλους μετά την εθνική κάτω των 17 ετών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2003 και νιώθω χαρούμενος για όλους τους ανθρώπους που μου βοήθησαν και τους φίλους που έκανα από τότε.

Το περασμένο καλοκαίρι σημάδεψε για πάντα τη ζωή μου, γιατί έκανα το άλμα-όπως λέμε-σε μία ομάδα που συνηθίζει να διεκδικεί τίτλους και θέλει να αναρριχηθεί στην Ευρώπη. Ένα χρόνο μετά από αυτή την απόφαση, δεν θα μπορούσα να νιώθω πιο ικανοποιημένος. Πέραν του ότι βοήθησα τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το 40ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και να κάνει το νταμπλ, έκανα την πρώτη μου εμφάνιση στο Champions League, κάτι που αποτελούσε για μένα παιδικό όνειρο και έκανα περήφανους όλους τους ανθρώπους της περιοχής μου.

Ήταν μία υπέροχη σεζόν, γιατί είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, που μου έμαθε πολλά και παράλληλα ήταν πιο συχνές οι κλήσεις μου από τον Πάουλο Μπέντο στην εθνική Πορτογαλίας. Παρότι αυτή τη φορά δεν ήμουν ανάμεσα στους κληθέντες, θέλω με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για όλα τα μηνύματα που πήρα και περίμεναν να είμαι στην ομάδα. Είμαι σίγουρος πως θα νικήσουμε τη Ρωσία και θα τα δώσουν όλα στα γήπεδο για τους εαυτούς τους και την Πορτογαλία.

Τώρα για μένα είναι η ώρα της ξεκούρασης. Περνάω καλά με την οικογένειά μου και απολαμβάνω τις ομορφιές της περιοχής μου. Παράλληλα συνεχίζω να προπονούμαι καθημερινά, γιατί αυτό επιβάλλεται όταν είσαι επαγγελματίας”.

 

Πηγή: Sport.gr