Δίκτυο στην Αργεντινή

7ebc53b632d2b6d47f24cf4663fb7dce_L

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να οργανώσουν ένα δικός τους δίκτυο ανεύρεσης ταλέντων και παικτών που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, στη «χώρα του τάγκο», με ειδικό ρόλο για τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», στον Ολυμπιακό έχουν σκεφτεί πολύ σοβαρά να δημιουργήσουν το δικό τους δίκτυο σκάουτινγκ στην Αργεντινή, έτσι ώστε να καταφέρουν να έχουν πρόσβαση στα «διαμάντια» που εξάγονται κατά καιρούς από το ποδόσφαιρο της συγκεκριμένης χώρας.

Κάτι αντίστοιχο έχει γίνει και στη Βραζιλία, με τον Ζιοβάνι να έχει αναλάβει ειδικό ρόλο, ενώ για την Αργεντινή το όνομα που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι των πρωταθλητών είναι αυτό του Αριέλ Ιμπαγάσα. Οι Πειραιώτες θέλουν να δώσουν στον «Κάνιο» τον ρόλο του ανθρώπου που θα ανακαλύπτει νέα ταλέντα και θα τα «κλείνει» από νωρίς έτσι ώστε να έχει προβάδισμα σε αυτές τις περιπτώσεις ο Ολυμπιακός.

Σε περίπτωση που ο Ιμπαγάσα αποφασίσει, μάλιστα, να τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και επιλέξει να επαναπατριστεί μόνιμα, τότε θα του προταθεί δεδομένα ο συγκεκριμένος ρόλος από τον Ολυμπιακό.