Για το καλό της Εθνικής ή για το κακό του Ολυμπιακού;

912bebd971a6ca059074ae5e987ebeb5_XL

Τρελό γαύροι χαιρετώ και πάλι! Σήμερα καθώς ήμουν αραχτός μπροστά στο κομπιουτεράκι και κοίταζα τα περί ΘΡΥΛΟΥ μας τσούπ, πάλι κατάφεραν να με εκνευρίσουν οι γνωστοί-άγνωστοι (πασίγνωστοι είναι βασικά). Να θες να αγιάσεις και να μην σ’αφήνουν οι πληρωμένοι κερατάδες του πράσινου βόθρου και της δυσοδίας! Πραγματικά ο Μπαμπινιώτης πρέπει να νιώθει μικρός μπροστά στο λεξιλόγιο του καθώς πλέον δεν βρίσκεις τις κατάλληλες λέξεις να εκφραστείς για αυτό το σίχαμα που βιώνουμε στο Ελληνικό μπάσκετ!

 

Τι ακριβώς ζητάτε κύριοι της ΕΟΚ και των υπόλοιπων παραρτημάτων; Δηλώστε ελεύθερα και υπεύθυνα –αλλά προπαντών αντρίκια αν έχετε αξιοπρέπεια- αν θεωρείτε τον Ολυμπιακό Πειραιώς εχθρό σας ή άξιο πρωταγωνιστή του Ελληνικού αθλητισμού; Τον σύλλογο με τα περισσότερα Ευρωπαϊκά σε ΟΛΑ τα αθλήματα! Με πιο σκεπτικό και ποια κριτήρια αποφασίστηκε η πρόσκληση στον, εδώ και 6 μήνες παροπλισμένο, Βαγγέλη Μάντζαρη (ρήξη χιαστών); Που ακριβώς στοχεύει αυτή η κίνηση σας ρε καλόπαιδα; Ακόμα και στην Εθνική Ελλάδας βρίσκετε αποκούμπι για να κάνετε τα αίσχη σας!!!

Ο Διαμαντίδης, υιός του Γιαννακόπουλου και βαφτιστικός του Βασιλακόπουλου, τι ακριβώς εκπροσωπεί και δεν κατεβαίνει στην Εθνική; Α, ναι! Έχει δύσκολες χρονιές με τον ντοπάστερο και θέλει να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Κουφός που όποτε του καπνίσει γουστάρει Εθνική αλλά τώρα την είδε Γκασόλ επίσης δεν χρειάζεται αφού έχει κι αυτός μεγαλύτερες ανάγκες από την Εθνική της χώρας του όπως κι ο Νίκ Καλάθης με τα προσωπικά του (λέει ο ίδιος) προβλήματα! Άρα ας φωνάξουμε τον παροπλισμένο Μάντζαρη με το έτσι θέλω και ποιός νοιάζεται!

 

Βεβαίως, ο άσσος του ΘΡΥΛΟΥ μας θέλει και πονεί την Εθνική του ομάδα. όπως και οι πλείστοι, αλλά όπως και η ομάδα του, δεν είναι διατεθιμένοι να ρισκάρουν μια πιθανή συμμετοχή του στο επερχόμενο Ευρω-μπάσκετ. Ο Ιταλός τεχνικός δεν φέρει ακέραια την ευθύνη αλλά η ομοσπονδία πρέπει και οφείλει να συμβουλεύει και να προστατεύει τους μπασκετμπολίστες όλων των ομάδων απ’την στιγμή που γνωρίζουν εκ των προτέρων τα προβλήματα τραυματισμών τους.

 

Στον Ολυμπιακό μάθαμε να σεβόμαστε την Εθνική ομάδα μπάσκετ, την επίσημη αγαπημένη που έβγαλε στους δρόμους τους απανταχού Έλληνες ουκ ολίγες φορές! Άλλοι όμως έχουν ασυλία και απολαμβάνουν απ τα 30 τους τις διακοπές τους απερίσκεπτα και κάνουν τα σουτάκια τους στο ΟΑΚΑ για να ‘ναι έτοιμοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τους και άλλοι τιμούν την γαλανόλευκη ακόμα και με 17 ελέγχους ντόπινγκ!

 

Υ.Γ 1: Όσοι δεν σέβεστε τον Πρωταθλητή Ευρώπης να τον φοβάστε! Ο εφιάλτης σας ζεί και…βασιλεύει!