Βεβήλωσαν το μνημείο θυμάτων της “Θύρας 7”

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/11) ομάδα τριών ατόμων πλησίασε το μνημείο της Θύρας 7 στο “Γ. Καραϊσκάκης” και προέβη σε βανδαλισμούς. Εντοπίστηκαν όμως από την ασφάλεια του γηπέδου και οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη.

Ήταν περίπου 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν τρεις άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Smart έφτασαν στον περιβάλλοντα χώρο του “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και με την χρήση ενός “κάβουρα” προξένησαν ζημιές σε διαφημιστικές πινακίδες και διάφορους χώρους του γηπέδου.

Αυτό όμως μοιάζει το λιγότερο κακό, καθώς οι φερόμενοι ως δράστες δεν περιορίστηκαν εκεί, αλλά προχώρησαν σε βανδαλισμούς στο ιερό μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 που βρίσκεται στα πέριξ του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, προσβάλλοντας με αυτό τον τρόπο την μνήμη των 21 ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στο τραγικό συμβάν της 8ης Φεβρουαρίου του 1981.

 

Ωστόσο και οι τρεις εντοπίστηκαν από την ασφάλεια του γηπέδου και αμέσως οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης όπου και θα απολογηθούν για τις πράξεις τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για κατοίκους Νέας Ιωνίας και Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ πρόκειται να αναζητηθούν τα κίνητρα και πιθανοί ηθικοί αυτουργοί που ώθησαν τους φερόμενους ως δράστες στις πράξεις τους.

Πηγή:redplanet.gr

Οι εικόνες της ντροπής:

 vandaloi

vandaloi2