Βάις: “Στο Βέλγιο δεν θα χάσουμε”

panionios

 

Ο Σλοβάκος εξτρέμ πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο φετινό Πρωτάθλημα και τρίτο συνολικά στη σεζόν. Εκμεταλλεύτηκε την έξοχη πάσα του Χαβιέρ Σαβιόλα και με ψύχραιμο δεξί πλασέ εντός περιοχής έκανε το 1-0 στη Νέα Σμύρνη, στο 61ο λεπτό. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο “διπλό” των Πρωταθλητών Ελλάδας επί του Πανιωνίου (28/9, 0-2), αλλά και στο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι που έρχεται την Τετάρτη (2/10) με αντίπαλο την Άντερλεχτ στο Βέλγιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 24άχρονου μεσοεπιθετικού μετά το τέλος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη:

 

Ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, πήρε τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Ήταν δύσκολη η νίκη;

Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο στο Πρωτάθλημα, γιατί όλες οι ομάδες προσπαθούν πολύ απέναντί μας. Ξέραμε ότι θα σκοράρουμε, αλλά έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί. Η ευκαιρία ήρθε, ήταν μία φανταστική ασίστ από τον Σαβιόλα και είμαι χαρούμενος που σκόραρα“.

 

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Άντερλεχτ.

Είναι παιχνίδι Champions League. Η Άντερλεχτ θέλει να παλέψει για τις πρώτες θέσεις, αλλά εμείς ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να χάσουμε εκεί. Πρέπει να πάμε και να παίξουμε όπως πάντα και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις πόντους“.

 

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να έχει πλεονέκτημα στο Βέλγιο;

Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε για να κερδίσουμε. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση από τη νίκη μας στο Πρωτάθλημα και νομίζω ότι απέναντι στην Παρί Σεν-Ζερμέν παίξαμε εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Αν το κάνουμε και στα 90 λεπτά, τότε μπορούμε να παίξουμε απέναντι σε κάθε ομάδα“.

 

Μπορείς να… υποσχεθείς και ένα τέρμα κόντρα στην Άντερλεχτ;

Για μένα, το να σκοράρω ή να βγάζω μία ασίστ είναι το ίδιο. Σε κάθε ματς κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα και ελπίζω να τα καταφέρω και με την Άντερλεχτ“.

 

Το πρώτο σου γκολ στο Champions League ψηφίστηκε το καλύτερο. Ξεπέρασες και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αποτελεί τιμή για σένα και τον Ολυμπιακό;

Ήταν ένα όμορφο γκολ, αλλά κάποιες στιγμές δεν μετράει. Το πιο σημαντικό είναι πως δυστυχώς δεν μας έδωσε κάποιους βαθμούς. Είναι ένα κομπλιμέντο για μένα, αλλά κάθε γκολ είναι το ίδιο“.