«Βάις: Θα αντιμετωπίσουμε τον Μήτρογλου»

weiss

Ο Βλάντιμιρ Βάις θα βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ως φιλοξενούμενος, καθώς η Σλοβακία θα κοντραριστεί με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για την Ελλάδα και το «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ, όπως είναι φυσικό, στάθηκε στον Κώστα Μήτρογλου.

Για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αυτήν τη φορά ως φιλοξενούμενος, είπε: «Είναι ασφαλώς κάτι περίεργο και διαφορετικό για μένα. Η προσοχή μου θα είναι στραμμένη στο παιχνίδι και θα προσπαθήσω να μη σκέφτομαι ότι παίζω στη δική μου έδρα, αυτή που αγωνίζομαι με τον σύλλογό μου».

Για την Εθνική Ελλάδας σχολίασε: «Όλοι οι συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό που είναι διεθνείς με την Ελλάδα έχουν ποιότητα, αν και οι περισσότεροι τώρα μιλούν για τον Μήτρογλου που έβαλε έξι γκολ στα δύο προηγούμενα ματς. Τρία στο Champions League και τρία στο πρωτάθλημα. Όλοι το γνωρίζουμε αυτό και είμαστε προετοιμασμένοι. Είναι ένας επιθετικός που έχει τον απόλυτο έλεγχο στο σκοράρισμα, αλλά πιστεύω ότι οι στόπερ μας θα είναι δυνατοί, καλά προετοιμασμένοι και θα τον αντιμετωπίσουν».

Για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο φαληρικό γήπεδο σημείωσε: «Στο γήπεδο θα υπάρχει θερμή ατμόσφαιρα, οι Έλληνες πιστεύουν ότι μπορούν να πάνε στο Μουντιάλ με απευθείας πρόκριση και περιμένουν ότι η Βοσνία μπορεί να έχει πρόβλημα με το πλαστικό τερέν στη Λιθουανία, όπου πάντα είναι δύσκολα».

Πηγή:zougla.gr