Ανοιχτό παράθυρο για Ρομπέρτο

roberto (3)

Ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο σε συζήτηση που είχε πρόσφατα με τους Μίτσελ, Καρεμπέ και Ισά υποστήριξε ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο παραμονής του στον Ολυμπιακό και τη νέα περίοδο.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος εδώ, βρίσκομαι σε ένα μεγάλο κλαμπ και νιώθω χαρούμενος» είπε ο Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος όμως έσπευσε να τονίσει ότι «όλα εξαρτώνται από την Ατλέτικο».

Στο χέρι της ομάδας της Μαδρίτης είναι φυσικά, καθώς ο 27χρονος γκολκίπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος» μέχρι το 2017. Η υπόθεση του Ρομπέρτο θα έχει ουσιαστική εξέλιξη την άνοιξη, όταν η διοίκηση της Ατλέτικο θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα περίοδο. Από τον Ολυμπιακό επιθυμούν να κρατήσουν τον Ισπανό πορτιέρο, θα κάνουν την προσπάθειά τους και ελπίζουν να ευνοηθούν από τις… «καραμπόλες». Τι εννοούμε;

Μέχρι την Παρασκευή (4/10) ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σίγουρη επιστροφή και παραμονή του Ρομπέρτο στη Μαδρίτη. Εξηγώντας ότι ο Κουρτουά θα γυρίσει στην Τσέλσι καθώς ο Βέλγος παίζει ως δανεικός στους «ροχιμπλάνκος».

Δημοσίευμα όμως της «AS» το Σάββατο (5/10) αφήνει ανοιχτό παράθυρο στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της εφημερίδας της Μαδρίτης, ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει στην Τσέλσι τον Βίκτορ Βαλντέζ που έχει δηλώσει ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και αν συμβεί αυτό, ο Κουρτουά θα πιέσει για τη μεταγραφή του στην Ατλέτικο.

«Ο Βίκτορ Βαλντέζ θα μπορούσε να φέρει τον Κουρτουά στην Ατλέτικο» αναφέρει ο τίτλος του άρθρου, ενώ στο κείμενο τονίζεται πως «Καταλανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για επαφές του Μουρίνιο με την πλευρά του παίκτη, καθώς τον θέλει κάτω από τα δοκάρια της Τσέλσι από τη σεζόν 2014-15. Μία τέτοια εξέλιξη θα διευκόλυνε την παραμονή του Κουρτουά στην Ατλέτικο, καθώς νιώθει χαρούμενος στην ομάδα και βλέπει ότι υπάρχουν υψηλοί στόχοι».

Ο Βέλγος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με τη Τσέλσι έως το 2016.

Πηγή:contra.gr