Αμυντικό χαφ, όχι αύριο…”χθες”

971384_10153029431115456_436338150_n

Βαριά ήττα από την Χόφενχαϊμ, επί γερμανικού εδάφους, έστω και σε φιλικό παιχνίδι με 4-1, με έναν Ολυμπιακό να παρουσιάζεται καλός επιθετικά,αλλά με πολλά προβλήματα αμυντικά . Δεν είναι ώρα όμως να αρχίσουν οι κλάψες. Η ομάδα βρίσκεται ακόμα στα φιλικά παιχνίδια,δείτε το παιχνίδι σαν ένα παιχνίδι “ξεσκαρταρίσματος” κοινώς μια τελευταία ευκαιρία για κάποιους να δείξουν αν μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα πριν τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις.

Επειγόντως αμυντικό χάφ:

Έκανε “μπαμ” από μακριά και στο σημερινό φιλικό παιχνίδι, ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ένα ποιοτικό αμυντικό χαφ. Η ομάδα επιθετικά δεν ήταν κακή, έγιναν αρκετές φάσεις πότε με τον Φετφατζίδη πότε με τον Μήτρογλου και τον Κάμπελ από αριστερά, που δεν ολοκληρώθηκαν όμως με κάποιο γκολ. Το θέμα δεν είναι επιθετικό όμως,εκεί η ομάδα έχει πάρα πολλές λύσεις,φανταστείτε ότι ακόμα δεν έχουν παίξει και ο Βάις με τον Σαβιόλα, τα πολλά προβλήματα για την ομάδα εμφανίζονται στην άμυνα.  Η σταθερότητα που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια δεν υπάρχει πλέον, και ο Μίτσελ καλείτε να αλλάξει την εμφάνιση της ομάδας άμεσα και να βρει χημεία ανάμεσα στους παίκτες.

 

999835_10201506789812367_1557745134_n

Ένας εντελώς διαφορετικός Φετφατζίδης:

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν αυτός που ξεχώριζε επιθετικά για τον Ολυμπιακό. Με καταπληκτικές τρίπλες και πάσες έβγαζε την ομάδα μπροστά επιθετικά, με τον ίδιο να έχει και αρκετές  ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ. Ο νεαρός Έλληνας έδειξε ότι έχει βάλει στο παιχνίδι του και τον τσαμπουκά που του έλειπε, και όσοι βιάστηκαν  να τον ξεγράψουν από τον Ολυμπιακό πλέον έχουν διαφορετική γνώμη.

 

Σε ρηχά νερά:

Από την άλλη σε πολύ ρηχά νερά κινήθηκαν οι Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν Σάμαρης, και Σαλίνο θα πρέπει ν’ ανεβάσουν πολύ την απόδοση τους, για να μπορέσουν να είναι χρήσιμες μονάδες για τον φετινό Ολυμπιακό. Μπορεί να είμαστε σε πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο αυτοί οι παίκτες αν θέλουν να έχουν τύχη στο ρόστερ πρέπει άμεσα να βελτιωθούν.

 

Καλύτερα που ήρθε τώρα:

Και όμως καλύτερα που ήρθε τώρα αυτή η ήττα ώστε να δουν στον Ολυμπιακό , που πραγματικά πονάει η ομάδα για να γίνουν και οι ανάλογες κινήσεις. Μην βιάζεστε να κράξετε την ομάδα, και τον προπονητή. Κλείστε τα αυτιά σας στους δημοσιογράφους που όποιον θέλουν τον ανεβάζουν και όποιον θέλουν τον κατεβάζουν μέσα σε μια ημέρα! Γιατί με την πρώτη ευκαιρία οι κολοτούμπες θα αρχίσουν πριν καν το καταλάβετε!