Αγρίεψε και άρχισε τις φάπες…

marinakhs

Τελικά, πιάσανε τόπο οι περσινές γιούχες.  Και ο άγιος φοβέρα θέλει και έτσι ο Βαγγέλαρος , αφού χαμπάριασε ότι με τα ημίμετρα δεν απολαμβάνει ούτε ο ίδιος τον  Ολυμπιακό, βάλθηκε να μας στείλει είτε στο αεροδρόμιο, είτε σε καμμία πτέρυγα κλινικής ψυχικών νοσημάτων.

Οι σφαλιάρες είναι απανωτές και πονάνε ΦΡΙΚΤΑ! Με το που ανακοίνωσε Σαβιόλα, καπάκια έφερε τον Γαλλοαλγερινό αμυντικό Καρλ Μενζανί από τη Μονακό. Παράλληλα, απέκτησε με την μορφή δανεισμού το ”πουλέν” του Αρσέν Βενγκέρ ,22χρονο δεξί εξτρέμ Τζόελ Κάμπελ από την Άρσεναλ και τον 27χρονο Ισπανό πορτιέρο της Ατλέτικο Μαδρίτης Ρομπέρτο Χιμένεθ!

 CAMPELL

Πλέον, η προσοχή όλων στο λιμάνι, στρέφεται στην απόκτηση ενός ”σκύλου” αυντικού χαφ εγνωσμένης αξίας. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί προκαλούν ίλιγγο, από τον Ενό του Άγιαξ μέχρι και τους…Μασεράνο και Γκαργκάνο. Πολύ δύσκολες περιπτώσεις αμφότερες, αλλά όταν έχεις φέρει Σαβιόλα, δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε.

 MASERANAROS

Το βέβαιο, είναι ότι ο πρόεδρος φροντίζει να ανοίξει ακόμα περισσότερο την ψαλίδα με τους υποτιθέμενους εγχώριους διώκτες μας , που ”τινάζουν την μπάνκα στον αέρα” με τους Τζιόληδες και τους Σπυρόπουλους. Και όπως έντονα κυκλοφορεί στον Πειραιά, του έχει ανοίξει για τα καλά η όρεξη. Από εμένα, ένα ευχαριστώ για την ανταπόκριση στην όποια -καλοπροαίρετη πάντα -γκρίνια μας,καθώς και μια παράκληση. ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΣ, ΕΤΣΙ ΝΙΚΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!!